Megújult a Google Fotók szerkesztője

2020.10.02| Android Police

A Google Fotók csapata egy rövid blogbejegyzésben osztotta meg, hogy új, gépi tanulással működő szerkesztőt hoznak.

Az app alján lévő ikonokból álló opciók eltűntek, helyette megjelentek a szövegalapú szerkesztési lehetőségek lista, amely a régi funkciók nagy részét hozza- továbbra is elérhető a levágási eszköz, a szűrők és a beállítások, ez utóbbi másképp van elrendezve. Az expozíció, a kontraszt, a fehéregyensúly stb. opcióinak vertikális listája helyett most vízszintesen görgethető opciók körét találja, mindegyiknél állítható csúszkával - ez sokkal pontosabban végzi a beállításokat.

Megújult a Google Fotók szerkesztője
Megújult a Google Fotók szerkesztője

A szerkesztő kapott egy új részt, amelyet a szerkesztési tippek inspiráltak. A Képeknél képalapú ajánlások láthatók olyan ismert eszközökből, mint a színes pop, a fekete-fehér portré, és egy általánosabb "feljavítás" funkcióból (valószínűleg felváltja a régi app "auto" funkcióját). Ezek a fejlesztések gépi tanuláson alapulnak.

A Pixel felhasználói egy extra finomságot is várhatnak: a Portré fényt. Ez egy ML-alapú (machine learning, gépi tanulás) szolgáltatás, amely jobban szabályozza a portrék megvilágítását, lehetővé téve a fényforrás helyzetének kiválasztását.

Megújult a Google Fotók szerkesztője

Ha ez túl sok, akkor változtatható csak a téma arc fényereje és expozíciója. A Portré fények a szokásos, nem Portré módban készített fényképekre is alkalmazhatók. Ez a funkció Pixel 4a (5G) és Pixel 5 exkluzív, de "hamarosan" több Pixel telefonon is elérhető lesz. A megújult Google Fotók hamarosan letölthető.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei