Megújult a Flipboard, érdemes frissíteni

2013.03.27| Flipboard

A Flipboard legújabb változata a 2.0 verziószámot és több újdonságot hozott az iOS rendszerű készülékek tulajdonosai számára.

A Flipboard legújabb változata a 2.0 verziószámot és több újdonságot hozott az iOS rendszerű készülékek tulajdonosai számára. A Flipboard a magazin-szerű olvasók egyik legjobbja, a 2.0 pedig több, kezelőfelületbeli újítást hozott, valamint új lehetőségeket a saját magazin készítésére. Immár nem csak egyszerűen elmenthetők cikkek, fotók, videók és hanganyagok, valamint egy „újságba” rendezhetők, de akár megoszthatók másokkal, így próbál egyre inkább közösségivé válni a program. Újdonság még a kommentelési rendszer és az említés használata más Flipboard felhasználókkal való kapcsolattartásra. A Pocket és az Instapaper is kiváltásra kerülhet a könyvjelző használatával, így akár későbbi olvasásra is elmenthetők az adott elemek az interneten. Az újítások teljes listája a lenti, több mint hét perces bemutatón tekinthető meg, a Flipboard 2.0 Androidra jövő hónapban lesz elérhető. A Flipboardot világszerte mintegy ötvenmillióan használják.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei