Megújult a Flipboard, érdemes frissíteni

2013.03.27| Flipboard

A Flipboard legújabb változata a 2.0 verziószámot és több újdonságot hozott az iOS rendszerű készülékek tulajdonosai számára.

A Flipboard legújabb változata a 2.0 verziószámot és több újdonságot hozott az iOS rendszerű készülékek tulajdonosai számára. A Flipboard a magazin-szerű olvasók egyik legjobbja, a 2.0 pedig több, kezelőfelületbeli újítást hozott, valamint új lehetőségeket a saját magazin készítésére. Immár nem csak egyszerűen elmenthetők cikkek, fotók, videók és hanganyagok, valamint egy „újságba” rendezhetők, de akár megoszthatók másokkal, így próbál egyre inkább közösségivé válni a program. Újdonság még a kommentelési rendszer és az említés használata más Flipboard felhasználókkal való kapcsolattartásra. A Pocket és az Instapaper is kiváltásra kerülhet a könyvjelző használatával, így akár későbbi olvasásra is elmenthetők az adott elemek az interneten. Az újítások teljes listája a lenti, több mint hét perces bemutatón tekinthető meg, a Flipboard 2.0 Androidra jövő hónapban lesz elérhető. A Flipboardot világszerte mintegy ötvenmillióan használják.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei