Megújul az Xperiák zenelejátszója

2012.01.02| Phone Arena

Több fotón láthattuk már a Sony Ericsson idén bemutatásra kerülő androidos okostelefonjait, ám eddig nem hallottunk egy újításról.

Több fotón láthattuk már a Sony Ericsson idén bemutatásra kerülő androidos okostelefonjait, ám eddig nem hallottunk egy újításról. Való igaz, arról sosem szólnak a hírek, hogy vajon a már – majdnem – csak a Sony tulajdonában lévő vállalat vajon kívánja-e és ha igen, hogyan módosítani az évek óta megszokott „sonyericssonos” négysarkos kezelőfelületet, amelyet az Xperia mobilokon találhatunk. A kimondottan a Sony Ericsson márkára kihegyezett Esato fórumán került fel két kép, amelyeken az állítólag hamarosan publikussá váló vadiúj zenelejátszó látható.

Megújul az Xperiák zenelejátszója

Az igencsak a Windows Phone Metro kezelőfelületre hajazó alkalmazás egyébként feltehetően az Android 4.0 médialejátszójának átdolgozott változata. Alig egy hét múlva kezdődik a CES2012 mobilos rendezvény, ahol bemutatják – többek között – a Sony Ericsson Nozomi és a Sony Ericsson Nypon mobilokat.

Megújul az Xperiák zenelejátszójaTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei