Megújul az Xperiák zenelejátszója

2012.01.02| Phone Arena

Több fotón láthattuk már a Sony Ericsson idén bemutatásra kerülő androidos okostelefonjait, ám eddig nem hallottunk egy újításról.

Több fotón láthattuk már a Sony Ericsson idén bemutatásra kerülő androidos okostelefonjait, ám eddig nem hallottunk egy újításról. Való igaz, arról sosem szólnak a hírek, hogy vajon a már – majdnem – csak a Sony tulajdonában lévő vállalat vajon kívánja-e és ha igen, hogyan módosítani az évek óta megszokott „sonyericssonos” négysarkos kezelőfelületet, amelyet az Xperia mobilokon találhatunk. A kimondottan a Sony Ericsson márkára kihegyezett Esato fórumán került fel két kép, amelyeken az állítólag hamarosan publikussá váló vadiúj zenelejátszó látható.

Megújul az Xperiák zenelejátszója

Az igencsak a Windows Phone Metro kezelőfelületre hajazó alkalmazás egyébként feltehetően az Android 4.0 médialejátszójának átdolgozott változata. Alig egy hét múlva kezdődik a CES2012 mobilos rendezvény, ahol bemutatják – többek között – a Sony Ericsson Nozomi és a Sony Ericsson Nypon mobilokat.

Megújul az Xperiák zenelejátszójaTovábbi friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei