Készül az ICS az Xperia mobilokra

2011.12.16| Sony Ericsson Developer

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is. Megjelent ugyanis az Android 4.0.1 ICS alfa ROM, amelyet a cég fejlesztői tesztelnek és a jelek szerint gyorsabban dolgoznak mint eddig bármikor. Annak ellenére, hogy adott egy ICS ROM, fontos tudni, hogy tényleg nagyon komoly gyerekbetegségekkel küzd, így nem működik többek között a Wi-Fi, valamint a Google integrált alkalmazásai sem. A SonyEricsson Xperia arc S, a SonyEricsson Xperia neo V és a SonyEricsson Xperia ray modelleken tesztelik jelenleg az Android 4.0-t.

A fejlesztőknek először a 4.0.2.A.0.42-es buildre kell a flasheléshez frissíteni a készülékeket, valamint a bootloadert nyitni, ezek nem kezdőknek való feladatok. Az alfa ROM-ban elérhető az új Roboto betűkészlet, a Holo téma, a zenelejátszó vezérelhető a lezárt képernyőről is, valamint frissült a beállítások, a böngésző, az üzenet- és a feladatkezelő kezelőfelülete, de érdemes megemlíteni azt a kényelmi funkciót, amely egy egyszerű mozdulatra képes az értesítéseket eltüntetni az értesítési menüből.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei