Készül az ICS az Xperia mobilokra

2011.12.16| Sony Ericsson Developer

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is. Megjelent ugyanis az Android 4.0.1 ICS alfa ROM, amelyet a cég fejlesztői tesztelnek és a jelek szerint gyorsabban dolgoznak mint eddig bármikor. Annak ellenére, hogy adott egy ICS ROM, fontos tudni, hogy tényleg nagyon komoly gyerekbetegségekkel küzd, így nem működik többek között a Wi-Fi, valamint a Google integrált alkalmazásai sem. A SonyEricsson Xperia arc S, a SonyEricsson Xperia neo V és a SonyEricsson Xperia ray modelleken tesztelik jelenleg az Android 4.0-t.

A fejlesztőknek először a 4.0.2.A.0.42-es buildre kell a flasheléshez frissíteni a készülékeket, valamint a bootloadert nyitni, ezek nem kezdőknek való feladatok. Az alfa ROM-ban elérhető az új Roboto betűkészlet, a Holo téma, a zenelejátszó vezérelhető a lezárt képernyőről is, valamint frissült a beállítások, a böngésző, az üzenet- és a feladatkezelő kezelőfelülete, de érdemes megemlíteni azt a kényelmi funkciót, amely egy egyszerű mozdulatra képes az értesítéseket eltüntetni az értesítési menüből.messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

Megjelentek az Apple iPhone SE 4 részletes specifikációi

2024.04.12
| Android Headlines
Az iPhone SE 4 létezéséről már régóta a pletykálnak, részletes specifikációi pedig most kerültek fel az internetre. Ezek Nguyen Phi Hungtól származnak, tehát nem tartozik a szokásos forrásaink közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei