Készül az ICS az Xperia mobilokra

2011.12.16| Sony Ericsson Developer

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Sony Ericsson már most gőzerővel dolgozik a fejlesztőkkel az Android 4.0 Ice Cream Sandwich portolásán, ezt bizonyítja a lenti videó is. Megjelent ugyanis az Android 4.0.1 ICS alfa ROM, amelyet a cég fejlesztői tesztelnek és a jelek szerint gyorsabban dolgoznak mint eddig bármikor. Annak ellenére, hogy adott egy ICS ROM, fontos tudni, hogy tényleg nagyon komoly gyerekbetegségekkel küzd, így nem működik többek között a Wi-Fi, valamint a Google integrált alkalmazásai sem. A SonyEricsson Xperia arc S, a SonyEricsson Xperia neo V és a SonyEricsson Xperia ray modelleken tesztelik jelenleg az Android 4.0-t.

A fejlesztőknek először a 4.0.2.A.0.42-es buildre kell a flasheléshez frissíteni a készülékeket, valamint a bootloadert nyitni, ezek nem kezdőknek való feladatok. Az alfa ROM-ban elérhető az új Roboto betűkészlet, a Holo téma, a zenelejátszó vezérelhető a lezárt képernyőről is, valamint frissült a beállítások, a böngésző, az üzenet- és a feladatkezelő kezelőfelülete, de érdemes megemlíteni azt a kényelmi funkciót, amely egy egyszerű mozdulatra képes az értesítéseket eltüntetni az értesítési menüből.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei