Meglepõ lehet, de ezek az iPhone-ok a legnépszerûbbek most

2016.02.08| BGR

Az Apple hosszú évekig ellenállt a nyilvánvaló nyomásnak, ami a nagyobb méretû kijelzõ felé tendálta volna a vállalatot, aztán végül muszáj volt beadni a derekát, így az utolsó négy colos modell 2012-ben jelent meg az Apple iPhone 5 képében.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Tehát a cég nem ignorálhatta tovább a felhasználói tábor millióit és azt a piacot, amely méretes kijelzõvel ellátott telefont akart. Egészen 2014-ig kihúzta az Apple, amikor is belátta, a konkurensek méretes telefonjai valódi sikersztorik, így bejelentette az Apple iPhone 6-ot 4.7 colos megjelenítõvel, valamint az Apple iPhone 6 Plus-t phablet méretben, tehát 5.5 colos kijelzõvel. Ezek után az Apple minden addigi rekordot megdöntött az eladások tekintetében, a fogyasztók és új rajongók soha nem látott számban özönlöttek. A nagyobb iPhone-ok annyira bejötte, hogy a vállalat több mint két éve nem is tervezett valójában újra négy colos mobilt a piacra dobni, bár a pletykák minden évben szárnyra kelnek a témával kapcsolatban.

Így tehát joggal feltételezhetjük elméletben, hogy senkit sem érdekel a kis iPhone, ami egyébként nem igaz. A Mixpanel összehasonlította az aktuális iPhone használati számokat és azt találták, hogy a régebbi, kisebb készülékek még mindig többségben vannak az újabbakkal szemben. Sõt, mostanában éppen az Apple iPhone 5s a világon a legtöbbek által használt almás mobil, márpedig ez 2013-ban jelent meg. Lássuk a listát!

Meglepõ lehet, de ezek az iPhone-ok a legnépszerûbbek most

Vajon tényleg csak a négy colos kijelzõ miatt lenne ennyire népszerû az iPhone 5s vagy azért is, mert az új OS is még hibátlanul fut rajta, a hardver tartós, tehát egyszerûen az emberek egy jó része elégedett vele? Vagy mert ma már bárki megengedheti magának a régi készüléket és nem futja újabbra, méregdrágára? Az biztos, hogy a nagyközönség szeme jelenleg a nagyon pletykált iPhone 5se mobilon csüng, amellyel újra visszajöhet a kis kijelzõ a divatba.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei