Meglepetést hozott a OnePlus 8 vs 8T tesztje

2020.10.27| Android Authority

Meglepetésre felkészülni, nem várt eredménnyel zárult ugyanis a OnePlus 8 és a 8T sebesség összehasonlítása.

A OnePlus 8T megjelenésekor joggal merült fel a kérdés a OnePlus 8 tulajdonosoknál, hogy érdemes-e az újabb modellre váltani vagy sem. Ezúttal Gary Sims engedte össze a két mobilt a legújabb Speed Test G kihívásban.

Meglepetést hozott a OnePlus 8 vs 8T tesztje

Annak ellenére, hogy mindkét telefon ugyanazt a Snapdragon 865 lapkakészletet tartalmazza, a benchmark tesztek megdöbbentő eredményt mutatnak, ki gondolta volna elsőre, hogy abszolút máshogy teljesít a két telefon? A kezdeti vezetés megszerzése után a OnePlus 8T végül elveszíti a versenyt a régebbi OnePlus 8-zal szemben. Végül a különbség kicsi, de a 8 folyamatosan 2,1 másodperccel rövidebb idő alatt teljesíti a teszt egyes részeit, mint a 8T.

Ne felejtsük el azért, hogy a referenciaértékek nem nyújtanak teljes képet arról, hogyan teljesít egy telefon a mindennapi használat során. A két telefont egymás mellé helyezve a legtöbb embernek az a benyomása támadna, hogy a 8T a 120Hz-es frissítési frekvenciás kijelzővel a gyorsabb telefon volt, de az eredmények rávilágítanak arra, hogy a két eszköz között milyen kevés változás történt.

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei