Megjelent a Qualcomm Snapdragon 845

2017.12.07| Phone Arena

A Qualcomm bemutatta a Snapdragon chipsetek legújabb és egyben legnagyobb tudású darabját.

A Snapdragon 845, amelyet több gyártó is nagyon várt, több, a felhasználók számára is fontos és érezhető újítással érkezik. Ahogy az várható volt, a frissített processzor harminc százalékkal hatékonyabb elődjénél, az egyébként is nagyon gyors Snapdragon 835-nél. A szintén új grafikus processzornak, az Adreno 630-nak köszönhetően ugyanennyivel fejlődött a grafikus megjelenítés is, például a videó renderelés, ezzel együtt pedig energiatakarékosabb is lett a CPU a korábbi generációs modellnél.

Megjelent a Qualcomm Snapdragon 845

A Qualcomm Snapdragon 845 2.8 gigahertzen dolgozni képes, FinFET processzen alapuló Kryo 385 CPU-ból, egy hexagon 685 DSP-ből, egy Spectra 280 képprocesszorból áll, valamint a cég leggyorsabb modeme, az X20 gigabites LTE is megtalálható benne. Ez utóbbinak egyelőre kevesen örülhetnek, ugyanis a gigabites LTE hálózat egyelőre elég ritka a világon. Ennek ellenére ez a modem 1.2Gbps sebességre képes és támogatást élvez a dual SIM és dual VoLTE is.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A már említett Spectra 280 IPS lehetővé teszi az Ultra HD prémium pillanatokat, ez nem tesz mást, mint 4K felbontásban, 60 fps értékkel való videók rögzítésének lehetőségét, kiegészítésként pedig 720p felbontással akár a 480 fps is használható. A Snapdragon 845 még jobban ad a biztonságra, így az ujjlenyomat-olvasó, az írisz-szkenner, a hang- és az arcfelismerő funkció támogatás sem maradt ki.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei