Megjelenéskor elavult lesz a Microsoft új fülese

2020.05.18| Phone Arena

A sok pozitív tulajdonsága mellett lesz egy negatív is...

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Microsoft első, valóban vezeték nélküli fülhallgatójáról a Surface Earbudsról újabb információk derültek ki. A közelgő készülék zajszűrést, kényelmes viseletet és hosszú akkumulátor élettartamot ígér, mindezt 199 dollárért. Még korai lenne megítélni, hogy mennyire is lesz jó az új füles, viszont azt már most kijelenthetjük, hogy van egy problémája, amely zavaró lehet bizonyos felhasználóknak.

 Megjelenéskor elavult lesz a Microsoft új fülese

Az Engadget szerint a Surface Earbuds egy mára már elavult párosítási módszert alkalmaz. Vagyis először csak a jobb fél kapcsolódik a kívánt eszközhöz és ezután osztja meg a ballal is a vételt. Ezt a feltételezést a Microsoft is megerősítette. Így ha csak az egyik felét szeretnéd használni, akkor előtte meg kell majd győződnöd, hogy melyik fele a megfelelő. Továbbá az is ellene szól, hogy ha elhagyod a jobb oldalit, akkor a bal használhatatlanná válik.

Mivel az emberek nagy része egyszerre mind a két fülhallgatót használja, így ez nem jelent akkora problémát. A Microsoft számára a vártnál kicsit több időt vett igénybe, hogy elindítsa a vezeték nélküli fülhallgatóit, ezért is okozott egy kis csalódást, hogy a hasonló készülékek már 2018 óta egyszerre mind a két oldal párosodni tudnak a forrás eszközhöz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei