Megjelenéskor elavult lesz a Microsoft új fülese

2020.05.18| Phone Arena

A sok pozitív tulajdonsága mellett lesz egy negatív is...

A Microsoft első, valóban vezeték nélküli fülhallgatójáról a Surface Earbudsról újabb információk derültek ki. A közelgő készülék zajszűrést, kényelmes viseletet és hosszú akkumulátor élettartamot ígér, mindezt 199 dollárért. Még korai lenne megítélni, hogy mennyire is lesz jó az új füles, viszont azt már most kijelenthetjük, hogy van egy problémája, amely zavaró lehet bizonyos felhasználóknak.

 Megjelenéskor elavult lesz a Microsoft új fülese

Az Engadget szerint a Surface Earbuds egy mára már elavult párosítási módszert alkalmaz. Vagyis először csak a jobb fél kapcsolódik a kívánt eszközhöz és ezután osztja meg a ballal is a vételt. Ezt a feltételezést a Microsoft is megerősítette. Így ha csak az egyik felét szeretnéd használni, akkor előtte meg kell majd győződnöd, hogy melyik fele a megfelelő. Továbbá az is ellene szól, hogy ha elhagyod a jobb oldalit, akkor a bal használhatatlanná válik.

Mivel az emberek nagy része egyszerre mind a két fülhallgatót használja, így ez nem jelent akkora problémát. A Microsoft számára a vártnál kicsit több időt vett igénybe, hogy elindítsa a vezeték nélküli fülhallgatóit, ezért is okozott egy kis csalódást, hogy a hasonló készülékek már 2018 óta egyszerre mind a két oldal párosodni tudnak a forrás eszközhöz.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei