Megjelenés előtt: hivatalos fotón az LG G2

2013.08.07| EV Leaks

A kisebbik dél-koreai gyártó ma délután tartja az LG G2 bemutatóját. Órákkal az esemény előtt felbukkant a hivatalos sajtófotó a modellről.

A kisebbik dél-koreai gyártó ma délután tartja az LG G2 bemutatóját. Órákkal az esemény előtt felbukkant a hivatalos sajtófotó a modellről. A kép az EVLeaks tweetjéből származik, jól látszik nem csak az elő-, de a hátlap is. A fotó megerősíti a már számos pletykát és néhány rosszabb minőségű fotó valódiságát, ami a hátlapi gombokról szólt. A bejelentés után már holnap elérhető lesz hazájában, Dél-Koreában az újdonság, azonban szeptember-október előtt szinte biztosra vehető, hogy Európában még nem jutunk hozzá. Ami a tudáslistát illeti, 5.2 colos, full HD felbontású kijelző, Android Jelly Bean rendszer, LTE-támogatás, négymagos, 2.3 gigahertzes Snapdragon 800 processzor és egy 13 megapixeles kamera várható. A gyártó világszerte nem kevesebb mint tízmillió LG G2 eladását vette tervbe.

Megjelenés előtt: hivatalos fotón az LG G2Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei