G2 hirek és információk

Titokban vízálló az LG G3?

Titokban vízálló az LG G3?

2014.07.09
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó csúcsmobilját, a régóta várt LG G3 készüléket górcső, egészen pontosan vízsugár alatt vizsgálták.
Promo videón az LG G3

Promo videón az LG G3

2014.05.13
| GSM Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó nem hagyja, hogy akárcsak egyetlen nap is elteljen LG G3 pletykák nélkül, most egy sokat sejtető és mutató hivatalos spotot mutatunk be.
LG G3: 5.5 col, májusi érkezés

LG G3: 5.5 col, májusi érkezés

2014.01.17
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilja, az LG G2 utódja május közepén érkezhet.
Hárommillió LG G2 fogyott világszerte

Hárommillió LG G2 fogyott világszerte

2014.01.03
| GSM Arena
A Yonhap News információi szerint a kisebbik dél-koreai gyártó csúcsmobiljából, az LG G2-bõl már legalább hárommillió példány fogyott a megjelenés óta.
Érthetetlen: nem fogy elég jól az LG G2

Érthetetlen: nem fogy elég jól az LG G2

2013.12.10
| Android Beat
Annak ellenére, hogy az LG G2 egy igen jól sikerült okostelefon, mégsem fogy annyira mint ahogy azt a gyártó várta.
Videón az LG G2 titkai

Videón az LG G2 titkai

2013.09.10
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó egy több mint három perces promo videóban mutatja be a nemrég debütált LG G2 csúcsmodell új funkcióit.
LG G2 hivatalos készülékbemutató videó

LG G2 hivatalos készülékbemutató videó

2013.08.28
| GSM Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalos videón mutatja be idei csúcsmodelljét, az LG G2-t.
Ilyen fotókat készít az LG G2

Ilyen fotókat készít az LG G2

2013.08.09
| GSM Arena
Kikerültek az internetre az elsõ LG G2 kameraképek, kiemelkedõen jó minõséget vártunk és megkaptuk.
Élőben az LG G2-vel

Élőben az LG G2-vel

2013.08.08
| Phone Arena
A tegnap délután bemutatott LG G2 hatalmas érdeklődést váltott ki a szakmából és a rajongókból egyaránt.
LG G2: csúcs kategória, hátlapi gombokkal

LG G2: csúcs kategória, hátlapi gombokkal

2013.08.08
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap délután hivatalosan is leleplezte a régóta várt LG G2 mobilt, ami számos újdonsággal debütált.
Megjelenés előtt: hivatalos fotón az LG G2

Megjelenés előtt: hivatalos fotón az LG G2

2013.08.07
| EV Leaks
A kisebbik dél-koreai gyártó ma délután tartja az LG G2 bemutatóját. Órákkal az esemény előtt felbukkant a hivatalos sajtófotó a modellről.
Ablakos tok az LG G2-re is

Ablakos tok az LG G2-re is

2013.07.30
| Phone Arena
Ugye ismerős a lent látható ablakos tok? Nem véletlen, a Samsung után az LG is ilyet mutatott be, mely gyári kiegészítő kifejezetten az LG G2-höz készült.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei