Megérkezett a OnePlus 9 Pro prototípusa

2020.11.23| GsmArena

Végre megjelent a OnePlus új zászlóshajójának a legújabb dizájnja, amit már régóta ígérnek!

Az @OnLeaks-nek köszönhetően most már nem csak a OnePlus 9 kinézetét ismerjük, hanem lerántották a leplet a OnePlus 9 Pro okostelefon prototípusáról is. A OnePlus 9 Pro kialakítása nagyban hasonlít a alap verzióhoz, azonban a legnagyobb különbség, hogy a Pro ívelt kijelzőt kapott. A Pro modell kijelzője 6,7 hüvelykes lesz és a bal felső sarokban kapott helyet a szelfikamera számára kialakított notch.

Megérkezett a OnePlus 9 Pro prototípusa

A készülék jobb oldalán helyezkedik el a bekapcsológomb, amíg a hangerőszabályozó a bal oldalon található. A telefon hátoldalán hasonló téglalap alakú kamerasziget látható, mint a sima 9-nek, amin négy kamera lesz. A képen látható verzió még nem a végleges kialakítás, mivel jelenleg még fejlesztés alatt áll, illetve a kamera elrendezése is változhat még a tényleges bemutatásig.

A OnePlus 9 sorozatról korábban több pletyka is szólt, mint például, hogy 144 Hz-es frissítési gyakoriságú kijelzőt fog kapni, valamint a legújabb Snapdragon 875 lapkakészlete fogja hajtani. Várhatóan márciusban láthatjuk a teljes OnePlus 9 szériát, így még van idő a további információk szivárgására.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei