Megérkezett a nyolc magos, 5 colos Honor 4C

2015.06.16| Honor
Címkék:

Honor 4C


Új taggal bõvül a Honor termékcsaládja. Az elegáns, 5 colos képernyõvel rendelkezõ Honor 4C a gyártótól megszokott kiemelkedõen jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik.

Új taggal bõvül a Honor termékcsaládja. Az elegáns, 5 colos képernyõvel rendelkezõ Honor 4C a gyártótól megszokott kiemelkedõen jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik, megjelenése vonzó, kivitelezése pedig példaértékû. A Honor 4C három részbõl áll, a hátlap egyedi textúrával van bevonva a stabil fogás érdekében. A53 architektúrával és 8 maggal rendelkezõ 64 bites Kirin620 processzor hajtja a készüléket.13 megapixeles, F2.0 fényerõvel rendelkezõ Sony BSI kamera került az elõlapra.

Egy 2550 mAh teljesítményû akkumulátor biztosítja az erõforrást, mely a Smart Power 2.5 rendszerrel akár 30 százalékos energiamegtakarítást ér el. Öt colos IPS LCD képernyõ jeleníti meg a videókat 720p felbontással és 294ppi képpont sûrûséggel. Rendkívül vékony keret szegélyezi az elõlapot, melybõl így a képernyõ 76 százalékot birtokol.Kettõs SIM kártya foglalat biztosítja a kapcsolódási lehetõségeket, mindkét hálózaton egyidejû rendelkezésre állással.

Megérkezett a nyolc magos, 5 colos Honor 4C

A Honor 4C vonzza a szemet elegáns kontúrjaival, valamint aranyszínezésével a fényképezõgép lencséje és a logó körül. A hátlap textilszerû textúrája nem csupán esztétikai élményt nyújt, de segíti a készülék biztos fogását, és megakadályozza, hogy kicsússzon a kézbõl. Az 5 colos képernyõ rendkívül vékony kerete az elõlap 76 százalékát hagyja meg a megjelenítés számára. Az eleganciát tovább növeli, hogy a készülék mindössze 8.8 milliméter vastag, a fõ vezérlõgombok pedig a képernyõn kívülre kerültek.

Megérkezett a nyolc magos, 5 colos Honor 4C

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Honor 4C készülékeket nyolcmagos Kirin 620-as processzor hajtja. A 64 bites A53 architektúra és a 64 bites szoftver kombinációjának köszönhetõen a processzor teljesítménye 40 százalékkal nagyobb, mint a 32 bites A7 architektúrával volt. A SmartPower energiagazdálkodási technológia és a 2550 mAh teljesítményû akkumulátor 80 óra készenléti vagy 14,3 óra beszélgetési idõt biztosít. A magas teljesítményhez 2 GB RAM memória járul hozzá, a 8 gigabájt belsõ tárhely pedig microSD kártya segítségével további 32 gigabájttal növelhetõ.

Megérkezett a nyolc magos, 5 colos Honor 4C

A fõ Sony BSI hátlapi kamera 13 megapixel felbontással és F2.0 fényerõvel rendelkezik, amely még rossz fényviszonyok között is jó minõségû felvételeket tud készíteni. Az öt optikai elembõl álló, 28 milliméter látószögû lencsét visszatükrözõdést csökkentõ és ujjlenyomat-taszító bevonat védi. Az elõlapi szelfi kamera felbontása 5 megapixel. A Honor tulajdonosok már ismerik az olyan praktikus funkciókat, mint a panoráma önarcképek készítésének lehetõsége, a portrék automatikus szépítése és a fókusz utólagos állításának lehetõsége. Az EMUI 3.0 kezelõfelület ezeket a tulajdonságokat tovább bõvíti egy sor testre szabási lehetõséggel, beleértve a névjegyek praktikus kezelését és az egykezes használatra való optimalizálást. A Honor 4C okostelefon az Edigital és a Speedshop webáruházaiban elérhetõ, bruttó 53 900 forintos javasolt fogyasztói áron.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nem tölt az iPhone-od?

Nem tölt az iPhone-od?

2017.04.21
| 9to5Mac
A világ egyik legfrusztrálóbb érzése, ha valamilyen oknál fogva nem tölt a telefonunk, majd lemerül és „elvágjuk magunkat” a külvilágtól elá
Elloptak egy kamionnyi iPhone X-et!

Elloptak egy kamionnyi iPhone X-et!

2017.11.03
| 9to5Mac
Na erre nem számított senki, az Apple iPhone X piacra kerülésének első napjának reggelén eltűnt háromszáz modell.
SIM-es routert hoz a Xiaomi

SIM-es routert hoz a Xiaomi

2018.11.29
| Xiaomi Today
Mobilnetre is alkalmas lehet a Xiaomi még fejlesztés alatt álló új routere.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei