Megérkezett a Galaxy Tab S7 FE és Tab A7 Lite

2021.05.28| Samsung

A Samsung két új tabletet mutatott be, egyet a picit, egyet a nagyon spórolni vágyók számára.

A Samsung az egyetlen gyártó, amely érdeklődik a prémium táblagépek iránt. A tavalyi Galaxy S20 FE-vel is nagy sikert aratott, zászlóshajó specifikációkat kínálva olcsóbb anyagokkal, kompromisszumként helyenként picit kisebb tudással. Tehát most, rengeteg szivárgás után, a Galaxy Tab S7 FE hivatalosan is megérkezett. A Samsung bejelentette a Tab A7 Lite modellt is, amely a büdzsé táblagépek kevésbé jövedelmező, de jóval szélesebb piacának készült.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

A Galaxy Tab S7 FE lett a Tab S7+ olcsóbb alternatívája úgy, hogy a 12.4 colos kijelzőméretet megtartotta. Cserébe csökkent a felbontás 2560×1600 pixelre, ez teljesen rendben van, jobban fáj az AMOLED leváltása LCD panelre. A specifikációk alapján úgy tűnik, hogy prémiumabb lesz, mint az előző Tab S6 Lite modell, bár nyilvánvalóan nem egészen a teljes teljesítményű S7 vagy S7+ kategóriába sorolható.

Megérkezett a Galaxy Tab S7 FE és Tab A7 Lite

A Samsung nem árulta el pontosan, hogy melyik processzort használja, de az "nyolcmagos 2.2×2GHz + 6×1.8GHz" megegyezik a korábbi pletykákban olvasott Snapdragon 750G Cortex A77 / A55-ével. Ez elég gyors, de a tavalyi modelleknél használt Snapdragon 865-höz képes látványos visszaesést jelent. Ehhez 4 vagy 6 GB RAM-mal párosul, 64 vagy 128 GB tárhellyel, valamint nem spórolták ki a microSD kártyahelyet sem. Fejhallgató-csatlakozó nincs.

Megérkezett a Galaxy Tab S7 FE és Tab A7 Lite

A Samsung Galaxy Tab S7 FE a hátlapon egy 8 megapixeles kamerát rejt, az előlapon 5 megapixeles szelfi optika bújik meg. Az akkumulátor 10.090 mAh kapacitású, akár 45W töltésre is képes.

A táblagép fekete, ezüst, zöld és rózsaszín árnyalatokban lesz beszerezhető és a tavalyi S7 modellekhez hasonlóan a doboz S Pent is tartalmaz. A book cover és keyboard cover tokok POGO pin csatlakozóval rögzülnek a táblagép testéhez.

Megérkezett a Galaxy Tab S7 FE és Tab A7 Lite

Magyarországon a Galaxy Tab S7 FE 5G változata június 18-tól 269.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz kapható. A Galaxy Tab S7 FE WI-FI változata várhatóan 2021 második félévében érkezik Magyarországra.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

A Tab A7 már az "Lite" oldalon áll az S7-es szériához képest, de azoknak, akiknek még olcsóbb tabletre van szükségük, itt a lehetőség. Az A7 Lite közepes méretű, 8,7 hüvelykes, 1340×800 LCD kijelzővel rendelkezik, "nyolcmagos processzora" megegyezik a korábbi szivárgásokban említett Mediatek Helio P22T-vel. 3 vagy 4 GB RAM-ot kap, attól függően, hogy melyik modellt vásárolja, ehhez 32 illetve 64 GB tárhely, valamint microSD bővíthetőség jár.

Megérkezett a Galaxy Tab S7 FE és Tab A7 Lite

A Samsung a Tab A7 Lite megvásárolható lesz csak Wi-Fi és LTE verzióban is. A tabletben 5100 mAh-s akkumulátor található, amely nem éppen túl gyorsan tölthető fel 15W-tal. A nagyobb táblagéphez hasonlóan ez is csak egy kamerára van korlátozva hátul és elöl, 8MP, illetve 2MP felbontással. A Galaxy Tab A7 Lite fekete vagy ezüst színben kerül a piacra, jack dugó nincs, ahogy S Pen támogatás sem.

A Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi és LTE változata július 16-tól, 69.990 és 79.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető a hazai üzletekben

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei