Ezüstben is kapható lesz az olcsó Samsung tablet

2021.04.19| SamMobile

Új színben látható a hamarosan bejelentésre kerülő Samsung Galaxy Tab A7 Lite.

A még be sem jelentett Galaxy Tab A7 Lite visszatért a címlapokra, miután egy új hír megmutatta, milyen színben lesz még elérhető a táblagép. Eddig a Galaxy Tab A7 Lite csak szürkében volt látható, de ezüst változatú, fehér kerettel is várhatjuk.

A színtől függetlenül a samsung Galaxy Tab A7 Lite várhatóan 8,4 hüvelykes, fullHD felbontású kijelzővel, MediaTek Helio P22T nyolcmagos chipsettel, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájt bővíthető tárhellyel rendelkezik. A táblagépet 5100 mAh akkumulátorral látta el a gyártó, ehhez 15W-os töltés tartozik, extraként pedig alumínium burkolatról is beszámolhatunk.

Ezüstben is kapható lesz az olcsó Samsung tablet

A Galaxy Tab A7 Lite-ot néhány hatóság, köztük a Bluetooth SIG, már jóváhagyta és bár nincs hivatalos dátumunk még a bejelentéshez, a Samsung orosz portálja a hónap elején megerősítette, hogy a Galaxy Tab A7 Lite júniusban kerül piacra – legalábbis Oroszországban.

Az árképzés részletei nem ismertek, de nem hibázunk nagyot, ha a névből és a hardverből arra tippelünk, hogy a Galaxy Tab A7 Lite pénztárcabarát eszköz lesz, így alacsonyabb áron kerül a polcokra, mint a Galaxy Tab S zászlóshajó-sorozat. Ennek apropóján a cég egy jobb hardverrel rendelkező Galaxy Tab S7 Lite fejlesztésén is dolgozik.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei