Megérkezett a Blackview A96

2023.09.18| (x)
Címkék:

Blackview A96

,

akció


Elegáns dizájn, csúcsminőségű élvezet és erőteljes teljesítmény ötvözése lett a Blackview A96.

A Blackview, egy virágzó technológiai vállalat, már több mint egy évtizede van jelen a telefonkészítés területén. Az innovációra való fáradhatatlan törekvéssel a közelmúltban jelentette be az A sorozatú család új tagját, az A96-ot. Az A-sorozathoz csatlakozik könnyen felismerhető megjelenésével és funkcióival, amelyek célja, hogy még magával ragadóbb audiovizuális élményt, erőteljes és zökkenőmentes teljesítményt és továbbfejlesztett szórakozást kínáljon.

Az egyszerűség és az elegancia fúziója

A kifinomult, kézműves kivitelezéssel készült Blackview A96 a fényes fémkeretekkel, mattra csiszolt üveg hátlappal és a legújabb iPhone-okat idéző, hármas gyűrűs kamerakialakítással együtt lapos peremű dizájnt mutat.

Megérkezett a Blackview A96

Merülj el az audiovizuális élményben!

Akár játékkal játszol, akár videókat streamelsz, a 6,5″ képátlójú, 2,4K felbontású, sőt 120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciát is támogató kijelző minden képkockát gazdag részletekkel és élénk színekkel elevenít meg. A Harman AudioEFX hanghatásoknak köszönhetően, amelyeket a két Harman/kardon hangszóró szolgáltat, a felhasználók teljes mértékben élvezhetik kedvenc zenéiket, játékaikat és filmjeiket.   

Megérkezett a Blackview A96

Fokozza a játék és a multitasking sebességét

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak prémium élményt nyújtson, az A96-ot a 6 nm-es MediaTek Helio G99 processzor hajtja. Két memóriakiadással, 8 GB és 12 GB memóriával érkezik, amelyek a fejlett RAM-bővítési technológiának köszönhetően megduplázhatók. A 256 GB-os tárhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne okozzon gondot a fotók és appok tárolása. 

Megérkezett a Blackview A96

Örökíts meg minden pillanatot tisztán!

Az A96-ot egy 16 megapixeles kamerával szerelték az előlapon a tökéletes szelfikhez, valamint egy 48 megapixeles Samsung kamerával, amely nagyobb fényérzékenységgel rendelkezik, különösen gyenge megvilágítás esetén a hangulatosabb éjszakai jelenetekhez, a hátoldalon pedig egy 8 megapixeles 117°-os ultraszéles és ultramakró kamerával a közeli felvételekhez és a tágabb látószögekhez. Emellett számos kameramódot a legújabb Blackview ArcSoft 6.0 algoritmusok támogatnak, 15%-kal javítva a fényképezési eredményeket.    

Megérkezett a Blackview A96

Android 13-on alapuló DokeOS 3.1

Annak érdekében, hogy a felhasználóknak prémium élményt nyújtson, a Blackview A96 az Android 13 alapú DokeOS 3.1-t biztosítja, amely több lehetőséget kínál az alkalmazásmappák színeinek tetszés szerinti beállítására, felhasználóbarát alkalmazásokat, mint a Fókuszmód és az Egészség app, valamint több olyan eljárást, mint a magasabb szintű adatvédelem érdekében beépített DAC&MAC.

Megérkezett a Blackview A96

Egyéb 

A Blackview A96 8,6 mm-es vastagsága és 193,9 g-os súlya ellenére 4.380 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, amely akár 504 óra készenléti időt is elér. A 18W-os gyorstöltést támogató készülék 50%-os töltöttségi szintre áll készen alig fél óra alatt. A Blackview A96 támogatja az arcfeloldást, a többfunkciós NFC-t és a kettős SIM-nyílást.   

Megérkezett a Blackview A96

Ár és elérhetőség

A Blackview A96 kétféle memóriaváltozatban lesz kapható 8GB+256GB és 12GB+256GB memóriával, két színben: Obsidian Black és Provence Purple 2023. szeptember 18-tól 2023. szeptember 22-ig, a Blackview az előrendelőknek kiemelkedően jó árat kínál (8GB+256GB-os kiadás 169,99 $ és 12GB+256GB-os kiadás 179,99 $.) Emellett a rajongók számára a Blackview az első 100 megrendeléshez egy pár AirBuds 6-ot ajándékoz. Kattints ide a rendeléshez!

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



OnePlus 5: minden, amit tudnod kell

OnePlus 5: minden, amit tudnod kell

2017.06.19
| Xiaomi Today
Mindent megmutatunk a OnePlus 5-ről, amit csak tudunk, méghozzá egy nappal a hivatalos leleplezés előtt.
OnePlus 5: 8 giga RAM-mal és meghívóval

OnePlus 5: 8 giga RAM-mal és meghívóval

2017.06.12
| Xiaomi Today
A kínai gyártó június 20-án érkező csúcsmobilja felbukkant nyolc gigabájt memóriával is.
Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

Az Oppo nagyot dobott a ColorOS 13-mal

2022.08.19
| GSM Arena
Az Oppo bemutatja a ColorOS 13-at vizuális változtatásokkal és jobb eszközök közötti együttműködéssel.
Megérkezett a Blackview A96

Megérkezett a Blackview A96

2023.09.18
| (x)
Elegáns dizájn, csúcsminőségű élvezet és erőteljes teljesítmény ötvözése lett a Blackview A96.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei