Még mindig nem lesz csúcs az iPhone 14 Pro kamerája

2022.07.26| Phone Arena

Az Apple iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S22 Ultra önmagukban is nagyszerű kamerás okostelefonok, de az utóbbit lenyűgöző zoom képessége különbözteti meg főként a másiktól.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az Apple iPhone 13 Pro Max és a Samsung Galaxy S22 Ultra önmagukban is nagyszerű kamerás okostelefonok, de az utóbbit lenyűgöző zoom képessége különbözteti meg főként a másiktól, és ha a közelmúltban megjelent pletykák és újonnan megjelent képek valósak, a hamarosan megjelenő iPhone 14 Pro és iPhone 14 Pro Max ezen a téren továbbra is lemarad a Samsung zászlóshajója mögött.

Az iPhone 14 sorozatot valószínűleg szeptember 13-án jelentik be. A pletykák és a kiszivárgott renderek azt sugallják, hogy a Pro modellekben a 12 MP-es fő kamerát egy nagyobb, 48 MP-es érzékelőre cserélik, de valószínűleg ugyanolyan felbontású, 12 MP-es ultraszéles és 12 MP-es teleobjektív érzékelőkkel rendelkeznek majd, mint elődeik.

Az Apple jelenleg egyperiszkópos teleobjektív kamerán dolgozik, amely akár 6-szoros zoomolást tesz lehetővé, de ez az egység valószínűleg csak jövőre mutatkozik be az iPhone 15 Pro-val. Az iPhone 14 Pro és Pro Max viszont továbbra is 3x optikai zoomot és esetleg 15x digitális zoomot kínál majd.

Még mindig nem lesz csúcs az iPhone 14 Pro kamerája

Ezt az információt erősítette meg Digital Chat Station, aki megosztotta azokat a képeket, amelyek a 6,1 colos iPhone 14 és 6,7 colos iPhone 14 Max készülékeket, valamint a 6,1 colos iPhone 14 Pro és 6,7 colos iPhone 14 Pro Max készülékeket mutatják. A hagyományos modellek dual kamerával rendelkeznek a hátlapon és várhatóan nem kapják meg az új 48 MP-es érzékelőt.

Referenciaként az S22 Ultra tízszeres periszkóp egységgel rendelkezik, amely 100-szoros digitális zoomra képes. Technikai szempontból igazán csúcs, a kapott végeredmény látványa is. A zoomolási képességek előnyt jelentenek az S22 Ultra számára az iPhone 14 Proval szemben. Még a hamarosan megjelenő Galaxy Z Fold 4 sem várható 10-szeres optikai zoommal, ami Ice szerint az S22 Ultrát pótolhatatlanná teszi a Samsung rajongók számára. Természetesen egy okostelefon kamerája többről szól, mint pusztán a nagyítási képességei, de fontos lehet új telefon keresésekor.

A pletykák szerint az iPhone 14 család továbbfejlesztett szelfi kamerát is kap. A Prok emellett várhatóan új dizájnt kapnak, kapszula alakú lyukkivágást az előlapon, valamint az új A16 Bionic chipet, míg a standard modellek valószínűleg inkább kisebb módosításokkal rendelkeznek majd.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei