Mágneses rajztábla újragondolva

2020.08.14| (x)

Ilyen még nem volt, digitális rajztáblát mutatunk be és adunk hozzá rögtön akciós kódot.

A Vinsa nem új a digitális rajztáblák piacán. Az alábbi készülék egy szabadkezes digitalizáló, amely 10×6 colos méretű aktív területtel és 5080LPI felbontással, 233PPS-sel rendelkezik, avagy gördülékeny a használata és nem lehet észrevenni a kész művön, hogy nem papíron készült eredetileg.

Ehhez hozzájárul a 8192 szintű nyomásérzékenység, valamint az akkumulátor nélküli toll is, ez utóbbi természetesen az alapcsomag részét képezi. A 60°-os dőlésérzékelés biztosítja a kézírásos festés pontosságát és visszaadja a valódi kézzel festő érzést.

Mágneses rajztábla újragondolva

Rádugható laptopra, számítógépre, Macre, de Androidos telefonra is akár – egyedül iOS-szel nem működik együtt –, a táblára bevitt írás, rajz pedig az okoskészüléken lesz látható. Ehhez mindössze USB kábelre és az adott készülékhez OTG kábelre van szükség.

A munkát segíti a 12+10 gyorsgomb, valamint olyan appokkal is együttműködik a kütyü mint az Adobe Photoshop, az Adobe Illustrator, az Adobe Fireworks, az Adobe Premier, a Macromedia Flash, a SAI vagy a Zbrush.

Mágneses rajztábla újragondolva

A Vinsa digitalizálója a Tomtop kínálatában most a TTKGFC kóddal 43.99 dollár helyett 29.99 dollárért szerezhető be, így ráadásul az áfahatár alá is kerül.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei