LG Watch Urbane Luxe: a dögös, luxus okosóra

2015.10.13| Lg

Az LG limitált kiadású órája sokkal inkább ékszer, mint csupán egy viselhető eszköz.

Az LG az amerikai REEDS Jewelers ékszerbolt-hálózattal együttműködve készítette el limitált kiadású prémium okosóráját, az LG Watch Urbane Luxe-ot. Az egyedi ügyfélkört célzó luxus viselhető eszköz 23 karátos arannyal díszítve, aligátorbőr szíjjal, különleges lakkozott dobozban érkezik. Az LG Watch Urbane Luxe október végétől, nagyjából 1200 dollárért lesz kapható.

A Lous Cartier által 1910-ben feltalált csat elegánsabb, exkluzívabb és egyedibb kinézetet kölcsönöz az LG Watch Urban Luxe-nak a vaskosság érzete nélkül. Az óra aligátorbőr szíját 30 tapasztalt bőrműves, legmagasabb feldolgozási körülmények között, ötven különböző lépésben készíti el. Az LG Watch Urbane Luxe-hoz használt 23 karátos arany erősebb és keményebb, mint az ékszerekhez használt 24 karátos arany, illetve nehezebb, mint a hagyományos óráknál használt 18 karátos arany.

LG Watch Urbane Luxe: a dögös, luxus okosóra

„A Watch Urban Luxe nem egyszerűen egy okostelefon kiegészítője, annál sokkal több” – mondta Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke, marketingkommunikációs vezetője. „Az okosórák már nem csupán készülékek, egyre inkább válnak mindennapjaink részévé, éppen ezért természetes, hogy a technológia mellett a kivitelezésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Úgy gondoljuk, hogy a viselhető eszközök piaca jó irányba fejlődik, amit mi magunk is támogatunk.” Mind az 500 limitált szériájú órát külön szériaszámmal látnak el a hitelesség kedvéért.

LG Watch Urbane Luxe: a dögös, luxus okosóra

LG Watch Urbane Luxe: a dögös, luxus okosóra



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei