Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

2023.11.15| Phone Arena

Ha igazak a pletykák, a Samsung megkezdte a Galaxy S24 sorozat gyártását, és január 17-én mutatják be az Egyesült Államokban, valamivel korábban, mint a Galaxy S23-at tavaly.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A renderek és a pletykák azt sugallják, hogy a telefonok egy kisebb frissítést jelentenek majd a jelenlegi generációhoz képest, és nagyjából megegyeznek az elődeikével. Annak érdekében, hogy megtudjuk, hogyan is fognak kinézni a telefonok, Sonny Dickson, a veterán kiszivárogtató közzétett néhány képet a Galaxy S24 sorozat dummy modelljeiről.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Első pillantásra a telefonok teljesen megegyeznek a Galaxy S23 szériával, de közelebbről megvizsgálva látható, hogy a Samsung olyan finom változtatásokat hajtott végre, amelyek új karaktert kölcsönöznek a dizájnnak.

A Galaxy S24-től és az S24 Plus-tól kezdve a telefonok hátlapja hasonlít elődeik hátlapjához, de a szélei laposabbak. És bár lehet, hogy pusztán a képek alapján nem lehet megállapítani, az alapmodell valamivel magasabb és vékonyabb, mint a Galaxy S23.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

A megbízható kiszivárogtató Steve H.McFly által megosztott hasonló fotósorozaton a Galaxy S24 képernyőjét is láthatjuk, amely állítólag 6,1 hüvelykesről 6,17 hüvelykesre nő. Láthatóan vékonyabb a kerete is.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

A Galaxy S24 Plus viszont látszólag egy kicsit vastagabb, mint az S23 Plus, és a normál modellhez hasonlóan várhatóan vékony, szimmetrikus előlapjai is lesznek.

A Galaxy S24 Ultra hátlapja megegyezik - bár kicsit laposabb - az elődjével, de állítólag lapos kijelző lesz, és egy hajszállal rövidebb és szélesebb is lehet. Azt is mondják, hogy a telefonok közül a legkeskenyebb előlappal rendelkezik.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Nem tudjuk, mi a fotók eredeti forrása, de tekintettel arra, hogy ugyanazon dummyk képeit két jól ismert hírhozó tette közzé, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezek a tényleges telefonok közeli közelítései.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei