Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

2023.11.15| Phone Arena

Ha igazak a pletykák, a Samsung megkezdte a Galaxy S24 sorozat gyártását, és január 17-én mutatják be az Egyesült Államokban, valamivel korábban, mint a Galaxy S23-at tavaly.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A renderek és a pletykák azt sugallják, hogy a telefonok egy kisebb frissítést jelentenek majd a jelenlegi generációhoz képest, és nagyjából megegyeznek az elődeikével. Annak érdekében, hogy megtudjuk, hogyan is fognak kinézni a telefonok, Sonny Dickson, a veterán kiszivárogtató közzétett néhány képet a Galaxy S24 sorozat dummy modelljeiről.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Első pillantásra a telefonok teljesen megegyeznek a Galaxy S23 szériával, de közelebbről megvizsgálva látható, hogy a Samsung olyan finom változtatásokat hajtott végre, amelyek új karaktert kölcsönöznek a dizájnnak.

A Galaxy S24-től és az S24 Plus-tól kezdve a telefonok hátlapja hasonlít elődeik hátlapjához, de a szélei laposabbak. És bár lehet, hogy pusztán a képek alapján nem lehet megállapítani, az alapmodell valamivel magasabb és vékonyabb, mint a Galaxy S23.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

A megbízható kiszivárogtató Steve H.McFly által megosztott hasonló fotósorozaton a Galaxy S24 képernyőjét is láthatjuk, amely állítólag 6,1 hüvelykesről 6,17 hüvelykesre nő. Láthatóan vékonyabb a kerete is.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

A Galaxy S24 Plus viszont látszólag egy kicsit vastagabb, mint az S23 Plus, és a normál modellhez hasonlóan várhatóan vékony, szimmetrikus előlapjai is lesznek.

A Galaxy S24 Ultra hátlapja megegyezik - bár kicsit laposabb - az elődjével, de állítólag lapos kijelző lesz, és egy hajszállal rövidebb és szélesebb is lehet. Azt is mondják, hogy a telefonok közül a legkeskenyebb előlappal rendelkezik.

Lebuktak az első Samsung Galaxy S24 dummyk

Nem tudjuk, mi a fotók eredeti forrása, de tekintettel arra, hogy ugyanazon dummyk képeit két jól ismert hírhozó tette közzé, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezek a tényleges telefonok közeli közelítései.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokTöbb millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Rohamosan terjed a mobilos fizetés? Ön már az okoseszközével fizet?


Nem
Igen Apple Pay-jel
Igen Google Pay-jel
Igen banki alkalmazássalKorábbi szavazások eredményei