Egyre biztosabb, hogy a Galaxy S24 Ultra lapos kijelzőt kap

2023.11.20| Phone Arena

Két hónapunk van a Galaxy S24 sorozat megjelenéséig, feltéve, hogy a pletykák igazak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A kiegészítők gyártói láthatóan már készülnek a megjelenésre, és tegnap a megbízhatóságáról ismert Ice Universe megosztotta velünk a három telefonra szánt képernyővédő fóliák fotóját.

Az első dolog, amit rögtön észre lehet venni, az az, hogy a közelmúltban kiszivárgott dummyk alapján a hamarosan megjelenő Galaxy S24 telefonok általános dizájnja megegyezik elődeikével. A standard és a Plus modellek lekerekített sarkokkal rendelkeznek, míg az Ultra megőrzi elődje éles sarkait.

Amit nem őriz meg, az a Galaxy S23 Ultra ívelt képernyője, amelynek már laposabb oldalai voltak, mint a Galaxy S22 Ultráé. Ha összehasonlítja a Galaxy S24 Ultra állítólagos védőjét egy Galaxy S23 Ultra kijelzővédővel, észre fogja venni, hogy az utóbbihoz készült védő enyhén görbült az oldala mentén.

Egyre biztosabb, hogy a Galaxy S24 Ultra lapos kijelzőt kap

Ettől eltekintve úgy tűnik, hogy a fóliák összhangban vannak azokkal a jelentésekkel, amelyek szerint a telefonok szimmetrikus előlappal rendelkeznének, ami egy hajszállal vékonyabb lehet a jelenlegi generációhoz képest.

És bár a képeken nem teljesen nyilvánvaló, a Galaxy S24 valamivel nagyobb képernyővel rendelkezik, és magasabb és vékonyabb is lehet. A másik két modell a pletykák szerint valamivel vastagabb lesz, mint elődeik.

A legszembetűnőbb változás azonban a Galaxy S24 Ultra lapos képernyője, és ezt a legtöbb leendő vásárló valószínűleg örömmel látja majd. Bár az ívelt képernyők esztétikusan néznek ki, használatuk során kissé bosszantóak, mivel hajlamosak a véletlen érintésre. Az íves képernyőkre egyébként is trükkös a képernyővédő fólia felhelyezése, és a ceruza használata rajtuk sem olyan szórakoztató.

Ennek ellenére az ívelt képernyők kényelmesebbé teszik a hatalmas telefonok, például a 6,8 hüvelykes Galaxy S23 Ultra kézben tartását, és jól elrejtik az oldalsó kereteket is. 

Meglátjuk, hogyan bírja a rendszeres használatot, amikor 2024 januárjában megjelenik. A telefon várhatóan titán vázzal rendelkezik, és 2500 nites csúcsfényerőt kínál majd. Azt is pletykálják, hogy a jelenlegi periszkópos kamerát egy 48 MP-es teleobjektívre cserélik, ötszörös zoommal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei