Egyre biztosabb, hogy a Galaxy S24 Ultra lapos kijelzőt kap

2023.11.20| Phone Arena

Két hónapunk van a Galaxy S24 sorozat megjelenéséig, feltéve, hogy a pletykák igazak.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A kiegészítők gyártói láthatóan már készülnek a megjelenésre, és tegnap a megbízhatóságáról ismert Ice Universe megosztotta velünk a három telefonra szánt képernyővédő fóliák fotóját.

Az első dolog, amit rögtön észre lehet venni, az az, hogy a közelmúltban kiszivárgott dummyk alapján a hamarosan megjelenő Galaxy S24 telefonok általános dizájnja megegyezik elődeikével. A standard és a Plus modellek lekerekített sarkokkal rendelkeznek, míg az Ultra megőrzi elődje éles sarkait.

Amit nem őriz meg, az a Galaxy S23 Ultra ívelt képernyője, amelynek már laposabb oldalai voltak, mint a Galaxy S22 Ultráé. Ha összehasonlítja a Galaxy S24 Ultra állítólagos védőjét egy Galaxy S23 Ultra kijelzővédővel, észre fogja venni, hogy az utóbbihoz készült védő enyhén görbült az oldala mentén.

Egyre biztosabb, hogy a Galaxy S24 Ultra lapos kijelzőt kap

Ettől eltekintve úgy tűnik, hogy a fóliák összhangban vannak azokkal a jelentésekkel, amelyek szerint a telefonok szimmetrikus előlappal rendelkeznének, ami egy hajszállal vékonyabb lehet a jelenlegi generációhoz képest.

És bár a képeken nem teljesen nyilvánvaló, a Galaxy S24 valamivel nagyobb képernyővel rendelkezik, és magasabb és vékonyabb is lehet. A másik két modell a pletykák szerint valamivel vastagabb lesz, mint elődeik.

A legszembetűnőbb változás azonban a Galaxy S24 Ultra lapos képernyője, és ezt a legtöbb leendő vásárló valószínűleg örömmel látja majd. Bár az ívelt képernyők esztétikusan néznek ki, használatuk során kissé bosszantóak, mivel hajlamosak a véletlen érintésre. Az íves képernyőkre egyébként is trükkös a képernyővédő fólia felhelyezése, és a ceruza használata rajtuk sem olyan szórakoztató.

Ennek ellenére az ívelt képernyők kényelmesebbé teszik a hatalmas telefonok, például a 6,8 hüvelykes Galaxy S23 Ultra kézben tartását, és jól elrejtik az oldalsó kereteket is. 

Meglátjuk, hogyan bírja a rendszeres használatot, amikor 2024 januárjában megjelenik. A telefon várhatóan titán vázzal rendelkezik, és 2500 nites csúcsfényerőt kínál majd. Azt is pletykálják, hogy a jelenlegi periszkópos kamerát egy 48 MP-es teleobjektívre cserélik, ötszörös zoommal.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei