Lebukott a Galaxy Buds Live

2020.07.27| GSM Arena

A Samsung Galaxy Live Buds, avagy az új vezeték nélküli fülhallgató támogatási oldala kikerült a bejelentés előtt.

A dél-koreai vállalat augusztus 5-én tartja a Galaxy Unpacked eseményt, fennállása óta először kizárólag online a vírushelyzetre való tekintettel. Itt mutatkozik be és lesz a fő szenzáció a Galaxy Note 20 széria, de érkezik a Galaxy Z Fold 2 és a Galaxy Tab S7 tablet család is. Ami a kiegészítőket illeti, a Galaxy Watch 3 okosóra mellett várhatjuk a Galaxy Buds Live TWS fülhallgató megjelenését.

Lebukott a Galaxy Buds Live

Bár a cég hivatalosan nem erősítette meg a füles érkezését, a nemrég lebukott támogatási oldalaknak köszönhetően biztosra vehetjük. A Support oldal nem csak egy országban lett idő előtt aktív, de Indiában, Oroszországban, Németországban és az Egyesült Királyságban is.

Lebukott a Galaxy Buds Live

A Buds Live korábban kiszivárgott képei azt mutatták, hogy a Samsung másféle megközelítést alkalmazott a dizájn terén, ugyanis a bab alakú kialakítás eltér a korábbi Galaxy Buds modellektől és általában a mostanában „divatos”, ezáltal elfogadott megjelenéstől. A Buds Live legalább háromféle színben érkezik, árnyalatban passzoló töltő tokot és két LED töltöttség jelzőt kap.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei