Könnyedén szerelhető a Galaxy Buds Live

2020.08.14| Android Central

Az iFixit szerint a Samsung új Galaxy Buds Live nagyon könnyen javítható, egyszerűbben a Buds Plus-nál is.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az iFixit elemeire szedte a Samsung új TWS fülhallgatóját, a Buds Live-ot és arra a következtetésre jutott, hogy nagyon könnyű szerelni. A valódi vezeték nélküli fülhallgatók maximum 8 pontot érnek el egy 10 pontos teszten, ebből 8-at szerzett az újdonság.

Az egyedi, bab alakú kialakításával a Galaxy Buds Live valóban kiemelkedik a tömegből. Furcsa alakja ellenére azonban kiderült, hogy javítása könnyebb, mint a Samsung korábbi valódi vezeték nélküli fülhallgatóinak. Miután a fülhallgató belseje feltárul, könnyen hozzáférhetők a benne található Varta CP1254 A3 tölthető gombelemek, amelyek kapacitása 0,2Wh.

Könnyedén szerelhető a Galaxy Buds Live

A moduláris felépítésnek és a könnyen cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően az iFixit a Galaxy Buds Live javíthatósági pontszámának 8/10-re adott. A Samsung Galaxy Buds 6/10 javíthatósági pontszámot kapott, míg az újabb Galaxy Buds Plus kissé jobb pontszámot (7/10) kapott.

Ezzel szemben az Apple AirPods és az AirPods Pro modelleket viszont szinte lehetetlen javítani, így 0/10-t kaptak az iFixittől javíthatóságra. A Samsung valódi vezeték nélküli fülhallgatóival ellentétben az Apple kínálatának belső része nem moduláris, a legtöbb alkatrész össze van ragasztva.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei