Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

2020.08.25| Android Police

A Samsung Find My Mobile alkalmazásának legújabb verziója egy fantasztikus új funkciót hozott, az offline keresés lehetőségét.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Segítéségével akkor is megtalálható egy telefon, ha lemerült vagy kikapcsolták és nincs mobilnet. A változást először az XDA Developers-től „Max Weinbach” észlelte, és „a Samsung Find My Mobile alkalmazás legújabb frissítéséhez (a tesztelésünk szerint v7.2.05.44 v7) kapcsolódott, amely az elmúlt napokban érkezett. A telepítés után értesítés kérdezi a felhasználót, hogy engedélyezi-e a funkciót:

Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

A bekapcsolást előnyt ad, ugyanakkor felelősséget is. Ez a funkció nem csak azt fogja hagyni, hogy más Galaxy készülékek megtalálják a telefonját, még akkor is, ha nincs adatkapcsolat, a szolgáltatás a telefonját más ilyen eszközök keresésére is felhasználja. Alapvetően a Samsung egyfajta középforrású, sneakernet helymeghatározó rendszert épít fel.

A szolgáltatás működni fog a Galaxy Watch órákkal és a Buds fülhallgatókkal is (utalva arra, hogy működhet, ha azonosít olyan dolgokat, mint a Bluetooth kapcsolat részletei, például egy eszköz MAC címe), és rendelkezik "offline hely titkosítása" beállítással. Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez mit csinál, kivéve azt, hogy az offline helyadatait valamilyen meghatározatlan, választható módon biztonságosabbá teszi.

Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

A szolgáltatás egyelőre kizárólagos lehet az Egyesült Államokban és Koreában; azok, akik ezzel kísérleteztek, azt állítják, hogy elég jól működik. Nagyon hasonlít az Apple „Offline Finding” funkciójára, a Find My iPhone szolgáltatáshoz, amely az iOS 13 óta érhető el. A frissítést a támogatott országokban lehet letölteni a Samsung Galaxy Store-ból vagy az APK Mirror oldalán, akinek nem jelenik meg.

 

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei