Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

2020.08.25| Android Police

A Samsung Find My Mobile alkalmazásának legújabb verziója egy fantasztikus új funkciót hozott, az offline keresés lehetőségét.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Segítéségével akkor is megtalálható egy telefon, ha lemerült vagy kikapcsolták és nincs mobilnet. A változást először az XDA Developers-től „Max Weinbach” észlelte, és „a Samsung Find My Mobile alkalmazás legújabb frissítéséhez (a tesztelésünk szerint v7.2.05.44 v7) kapcsolódott, amely az elmúlt napokban érkezett. A telepítés után értesítés kérdezi a felhasználót, hogy engedélyezi-e a funkciót:

Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

A bekapcsolást előnyt ad, ugyanakkor felelősséget is. Ez a funkció nem csak azt fogja hagyni, hogy más Galaxy készülékek megtalálják a telefonját, még akkor is, ha nincs adatkapcsolat, a szolgáltatás a telefonját más ilyen eszközök keresésére is felhasználja. Alapvetően a Samsung egyfajta középforrású, sneakernet helymeghatározó rendszert épít fel.

A szolgáltatás működni fog a Galaxy Watch órákkal és a Buds fülhallgatókkal is (utalva arra, hogy működhet, ha azonosít olyan dolgokat, mint a Bluetooth kapcsolat részletei, például egy eszköz MAC címe), és rendelkezik "offline hely titkosítása" beállítással. Nem vagyunk biztosak benne, hogy ez mit csinál, kivéve azt, hogy az offline helyadatait valamilyen meghatározatlan, választható módon biztonságosabbá teszi.

Kikapcsolva is megtalálhatók a Samsungok

A szolgáltatás egyelőre kizárólagos lehet az Egyesült Államokban és Koreában; azok, akik ezzel kísérleteztek, azt állítják, hogy elég jól működik. Nagyon hasonlít az Apple „Offline Finding” funkciójára, a Find My iPhone szolgáltatáshoz, amely az iOS 13 óta érhető el. A frissítést a támogatott országokban lehet letölteni a Samsung Galaxy Store-ból vagy az APK Mirror oldalán, akinek nem jelenik meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA héten érkezik az iOS 16.0.3!

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

2022.10.04
| PhoneArena
Van még mit javítani az új iOS rendszerben, mutatjunk, hogy milyen hibák lesznek javítva az új frissítésben.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

Exkluzív: Ezek a Samsung Galaxy telefonok 2023 előtt Android 13-at kapnak!

2022.09.24
| SamMobile
A Samsung keményen dolgozik azon, hogy felkészítse a One UI 5.0-t néhány Galaxy készülékhez, és a kockázatot vállalni hajlandó tagok az elmúlt hetekben hozzáfértek a béta firmware-hez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei