Két hét és itt az Asus ROG Phone 5!

2021.02.19| GsmArena
Címkék:

Asus ROG Phone 5

,

Asus


Március 10-én bemutatják az Asus legújabb játéktelefonját, a ROG Phone 5-öt.

Tegnap az Asus hivatalosan is megerősítette, hogy az új ROG készülékét valóban ROG Phone 5-nek fogják hívni, ezzel kihagyva a 4-es sorozatszámot. A mai napon a dátum is kiderült, ami nem más, mint március 10-e.

Két hét és itt az Asus ROG Phone 5!

Az Asus létrehozott egy eseményt, ahol visszaszámlálást indított a bemutatóig. Az eseményoldal semmilyen információt nem említ a közelgő telefonról, azonban a Geekbench kiderítette, hogy a játéktelefon már az Android 11-et fogja futtatni, illetve a Snapdragon 888 lapkakészlete fogja hajtani választhatóan 8 GB vagy 16 GB RAM-mal.

Két hét és itt az Asus ROG Phone 5!

Az okostelefon a TENAA adatbázisára is felkerült, így már tudjuk, hogy egy 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel fog rendelkezni, támogatni fogja az 5G hálózatot, valamint egy kétcellás 6000 mAh-es akkumulátor fogja biztosítani az egésznapos használatot. A 3C azt is megerősítette, hogy a 6000 mAh-es akku képes lesz a 65 W-os töltésre.

Amik most kiderült specifikációk az I005DA modellkódú Asus ROG Phone 5-re igazak, nem pedig az I005DB modellre, amit a globális piacra szánnak, azonban vélhetően közel azonos tulajdonságokkal lesznek ellátva.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei