Ez lenne a Google Nexus internettábla?

2012.06.08| Into Mobile

Nem egészen három hét múlva kezdődik a Google I/O kongresszus, az első pletykák pedig máris elkezdtek keringeni, ezúttal a Google Nexus táblagépéről.

Nem egészen három hét múlva kezdődik a Google I/O kongresszus, az első pletykák pedig máris elkezdtek keringeni, ezúttal a Google Nexus táblagépéről. A szakértők biztosak abban, hogy a keresőóriás saját márka alatt mutat be egy nettáblát, amely a Nexus családot gyarapítja. A fotókat elnézve leginkább egy 7 colos Galaxy Note-ra hajaz a készülék, amelyet az Asus gyárt majd. Ami a tudást illeti, négymagos Tegra 3 processzorról pletykálnak, valamint elő- és hátlapi kamera jelenlétéről. Nagy kérdés továbbra is, hogy vajon Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel vagy Jelly Bean-nel kerül piacra majd az újdonság, bár ez utóbbi kissé valószínűtlennek tűnik. Elképzelhető, hogy a Google I/O-n mutatják be a Jelly Beant is, de annak megjelenése év végénél előbb nem tűnik reálisnak.

Ez lenne a Google Nexus internettábla?Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei