Képeken a legolcsóbb 5G Samsung telefon

2021.10.10| GsmArena
Címkék:

Samsung Galaxy A13

,

5G


A legújabb szivárgásnak köszönhetően megtekinthetjük a 290 dolláros Samsung Galaxy A13 5G telefon kialakítását.

Jövő év elején érkezik a Samsung legolcsóbb 5G-s okoskészüléke, a Galaxy A13, amelyről a @OnLeaks és a @Zouton jóvoltából új szivárgások kerültek ki. A megosztott képeken jól szemügyre lehet venni a telefon kialakítását.

Képeken a legolcsóbb 5G Samsung telefon

Nem okozott meglepetést, hogy a telefon műanyag vázzal fog rendelkezni, azonban érdekessége, hogy nem kapott kameraszigetet, így a kamerák a hátlapon egymástól függetlenül és egymás alatt emelkednek ki.

A Samsung Galaxy A13 5G egy 6,48 hüvelykes 1080 x 2340 pixel felbontású IPS LCD panellel fog érkezni. A készülék oldalán helyezték el az ujjlenyomat olvasót. Mindezeken túl a Dimensity 700 lapkakészlete fogja hajtani 4 és 8 GB RAM-mal, illetve 64 és 128 GB tárhellyel. A hátlapon lévő főkamera 50 MP-es lesz, ehhez társul egy 5 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es mélységérzékelő. Ami az akkumulátort illeti, egy 5000 mAh-es egységgel lesz ellátva, ami támogatja a 25 W-os töltést.

Képeken a legolcsóbb 5G Samsung telefon

Év végén kerül bemutatásra az új olcsó 5G támogatottságú Samsung okostelefon, ami 290 dolláros áron kerül jövő év elején boltokba és megvásárolható lesz fekete, fehér, piros és kék színben.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei