Karácsony előtt háromszorosára nő a mobilok iránti kereslet

2015.12.02| Telekom

A telekommunikációs trendek alapvetően változatlanok tavaly óta, továbbra is a 4G-képes okostelefonok és táblagépek lesznek a slágertermékek az idén karácsonykor is.

Az utóbbi egy hónap online vásárlói tevékenységei a tavalyi évnél is erősebb vásárlási kedvet jeleznek előre. Napról napra zsúfoltabbak az üzletek, és egyre többen keresik fel a webáruházakat is, kihasználva az otthoni vásárlás kényelmét. Kutatási adatok alátámasztják, hogy a teljes éves online vásárlásoknak körülbelül a negyede realizálódik a november-decemberi időszakban. A Telekomnál a karácsonyt megelőző egy hónap értékesítésének forgalma a tavalyi tapasztalatok alapján, meghaladja az átlagosnak számító hónapok dupláját. Az online megrendelések még ennél is erősebb felfutást mutatnak: az átlagos hónapok forgalmának háromszorosa realizálódik az ünnepi időszakban, az utolsó héten pedig háromszor nagyobb a hajlandóság a vásárlásra, mint az év egyéb időszakaiban.

A Telekomnál arra számítanak, hogy idén tovább menetelnek a siker útján a 4G-képes okostelefonok minden árkategóriában, őket változatlanul szorosan követik az ajándékozási listákon a táblagépek és az okos TV készülékek. A Telekom portfoliójában jelenleg már 44 féle 4G-képes okostelefon, és több, mint 10 táblagép található, nagyobb részük az alsó-közép árkategóriából. A vállalat 2015-ben felgyorsította a 4G hálózatának bővítését - megközelítve ezzel a 96%-os kültéri lakossági lefedettséget – aminek köszönhetően a 4G-s ajánlatok már az ország nagyobb része számára jelenthetnek vonzó választási lehetőséget.

Karácsony előtt háromszorosára nő a mobilok iránti kereslet

A Telekom portfóliójában nyár vége óta elérhető Magenta 1-ban a Telekom becsomagolta szolgáltatásainak legjavát: mobilt, TV-t, internetet és telefon szolgáltatásait, amelyek az egész családnak hasznosak lehetnek, legyen szó önfeledt beszélgetésekről, böngészésről, TV-zésről vagy mozizásról.

A Magenta 1 csomag mellé megrendelt vonzó eszközök között számos készülék akciósan lesz elérhető a cég karácsonyi kínálatában, mint pl. a frissen megjelent Apple iPad Pro, vagy az októbertől már elérhető, de töretlen népszerűségnek örvendő iPhone 6S 16GB-ás változatban, amelyek együtt akár 40 000 Ft-tal olcsóbban is beszerezhetők. TV készülékek is – a fenti mobil eszközök mintájára – jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg: a Sony KDL50W755/s TV-készülék + Sony Xperia m4 Aqua okostelefon és Sony Bluetooth hangszóró, valamint a Samsung UE40J6300/S TV-készülék + Samsung Galaxy Core Prime okostelefon párosításokkal is 40-40 ezer forintot spórolhat a család.Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokHatalmas hiba van az iOS 15.4-ben

Hatalmas hiba van az iOS 15.4-ben

2022.03.21
| GsmArena
Az iOS 15.4 frissítés állítólag egyes felhasználóknál gyors akkumulátor merülést okoz!
Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

Új dizájnt sugall az új iPhone 14 szivárgása

2022.04.29
| PhoneArena
Az iPhone 14 széria kijelzőjének kiszivárgása megerősíti az előlapon lévő notch-ot.
A te telefonod is megkapta az Android 12-t?

A te telefonod is megkapta az Android 12-t?

2022.03.31
| GsmArena
A Samsung One UI 4.1 frissítést dobott a Galaxy A52s 5G, A71 5G és S20 FE 4G készülékekre!
Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

Hivatalosan is Magyarországon a Xiaomi 12 sorozat

2022.04.01
A Xiaomi Magyarországon is bemutatta vadonatúj készülékcsaládját, a Xiaomi 12-t, a 12 Pro-t, a 12-t és a 12X-t
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei