Jobban bírja az iPhone XS, mégis a Note 9 nyert

2018.10.01| 9to5Mac

Dobásteszten mérték össze az iPhone XS és a Note 9 mobilok képességeit és meglepő lett az eredmény.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Rögtön lelőjük a poént, az Apple iPhone XS több dobást kibír, ám mégis a Samsung Galaxy Note 9 került ki győztesen az összecsapásból. Rögtön két dobástesztet is bemutathatunk, az egyiket JerryRigEverything Zackje készítette, a másikat, amely professzionálisabb, pedig a PhoneBuff. Nelson eleve elég szkeptikus volt az Apple kijelentésével, miszerint a mobilokon valaha alkalmazott legellenállóbb üveg került az új iPhone-okra, azonban megdöbbenve tapasztalta, hogy a cég igazat mondott.

Jobban bírja az iPhone XS, mégis a Note 9 nyert

A teszt térdmagasságból leejtéssel kezdődik, majd következik a tipikus zsebmagasság, az autó teteje magasság és végül fejmagasság, ez utóbbival a telefonálás közbeni esést prezentálják. A jobb összehasonlítás végett rögtön két iPhone is repül, egy védelem nélkül, egy pedig tokban.  A végeredmény döbbenetes.

A PhoneBuff tesztjében az Apple iPhone XS Max és a Note 9 repült többször David Rahimi rendezésében. Az ő véleménye is az, hogy az Apple új üvege jobb a többinél, ám ennek ellenére használhatatlan lett a teszt végére az iPhone, így pedig a strapabíróbb üveg lényegtelen részletté válik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei