A Note 9 nem veri le az iPhone X-et

2018.08.15| Tom's Guide

A Samsung nagyágyúja gyengébben teljesít a tavalyi iPhone X-nél.

Nem kellett sok idő, hogy az alig bemutatkozott Samsung Galaxy Note 9-et több szintetikus teszten összemérjék a konkurenciával. A Tom’s guide letesztelte a kisebb, 6 gigabájt RAM-mal rendelkező, Snapdragon 845-ös modellt a Geekbench 4, valamint a 3D Mark Slingshot Extreme 3.1 benchmark teszteken.

A Geekbenchen továbbra is a legjobb az Apple iPhone X a több, mint 10 ezres pontszámmal, ezt követi a OnePlus 6 9 ezer ponttal, majd nem sokkal lemaradva, épphogy dobogós a Note 9. Az előd Note 8-hoz képest az újdonság mintegy 35 százalékkal jobban teljesített.

A Note 9 nem veri le az iPhone X-et

A 3D Mark a grafikus megoldásokra fókuszál, ahol a Note 9 újfent az iPhone X mögé került, itt azonban a három modell közül messze magasan a legolcsóbb telefon, a OnePlus 6 teljesített a legjobban. A Note 9 arányaiban a Galaxy S9+-szal van párban, ez nem is annyira meglepő az azonos hardver miatt.

A Note 9 nem veri le az iPhone X-et

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ne felejtsük el, hogy a OnePlus 6 és a Note 9, valamint a Galaxy S9 is idén debütál(t), míg az iPhone X lassan egy éves készülék. Ehhez apró érdekesség, hogy a mai napig az iPhone X egész Európában többe kerül, mint a Note 9. A Samsung csúcsmobilja 335 ezer forintot kóstál – jelenleg előrendelés esetén csak 305 ezer forintot –, míg az iPhone X 380 ezer forintba kerül hazánkban újonnan, kártyafüggetlenül a forgalmazóknál. Természetesen a szintetikus tesztek nem mindig adnak reális képet a mindennapi használatról, de iránymutatónak tökéletesek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei