Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

2023.10.05| GSM Arena

A Google tavaly adta ki első okosóráját, és bár ígéretes volt, volt néhány hibája. Ideje az újításnak, itt az új Google Pixel Watch 2.

Ugyanúgy néz ki, mint elődje, de ez vonatkozik az új Pixel 8 sorozatra is. És valójában pontosabb azt mondani, hogy a hardver ugyanúgy néz ki, mert az új Wear OS 4 jelentős vizuális frissítéseket hoz.

Az eredeti Pixel Watch egy régi Exynos 9110-el jelent meg. Noha ez a 10 nm-es chip eléggé lendületes volt a felhasználói felületen, nem volt éppen hatékony. A második generációs óra a Snapdragon W5+ Gen 1-re cseréli, ismét 2 GB RAM-mal párosítva (ami bőven elég egy órához).

Ez a 4 nm-es chip, amelynek az eredeti akkumulátor rövid élettartamát kell kezelnie. Az új óra akkumulátora nem nagyobb, 306 mAh (elhanyagolható növekedés 294 mAh-hoz képest). A Google 24 órás üzemidőt ígér még akkor is, ha az Always On Display engedélyezve van. A töltés is viszonylag gyors, 30 perc a töltőn 12 órás használathoz elegendő.

Mint már említettük, a külseje nagyrészt megegyezik a tavalyi modellel. A Google ragaszkodik ahhoz a döntéshez, hogy csak egy méretet gyárt az órából, ez pedig az általánosan kicsinek emlegetett 41 mm-es méret. Van azonban néhány láthatatlan változás, mint például a tartósabb borítóüveg vagy az, hogy az óra 100%-ban újrahasznosított alumíniumot használ.

Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

A kijelző egy kör alakú, 1,2 hüvelykes OLED, 384×384 képpont felbontással – ez az eredeti óra 450×450 pixeleséhez képest visszalépés, de ha ez segít kevesebb áramfelvételben, akkor legyen. Mindenesetre az új óralapok sokféle változatot kínálnak, és lehetővé teszik az olvashatóság és az információsűrűség egyensúlyának beállítását.

Négy kategória létezik: hozzáférhető, íves, arany digitális és analóg félkövér. Az első az olvashatóságról szól, egyszerű és könnyen olvasható. A félkövér számlapok hasonlóak vaskos számjegyeikkel. Az Arc-nek vannak „ívei”, amelyek valójában folyamatjelző sávok különféle adatbitekhez, amelyeket az óra a nap folyamán követ. Az ívlapoknak is vannak bonyolultságai, így annyi adatot adhat hozzá a kezdőképernyőhöz, amennyit csak akar.

Elődjéhez hasonlóan a Pixel Watch 2 is optikai pulzus- és vér-oxigén-érzékelőkkel van felszerelve. Az új többutas szenzor azonban 40%-kal pontosabb, mint a régi egyutas érzékelő edzés közben, mert a csuklón több helyen méri a pulzusszámot.

Az óra a folyamatos elektrodermális aktivitás érzékelővel nyomon követi a stressz szintjét is. Részletes jelentést tud adni az alvás minőségéről, amely most a bőr hőmérsékletének mérését is tartalmazza. A Google azonban még nem ugrott rá az EKG-ra, ellentétben az olyan riválisokkal, mint az Apple és a Samsung.

Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

Az órához 6 hónapos Fitbit Premium előfizetés jár, amely mostantól mesterséges intelligencia segítségével elemzi jelenlegi teljesítményét, és megmagyarázza, miért teljesít jobban vagy rosszabbul, mint korábban. Ez felhasználja az óra által gyűjtött összes adatot, így az oka annak, hogy ma nem volt olyan gyors a futásban, az lehet, hogy az elmúlt napokban rosszul aludt. Az óra egy új coaching funkciót is tartalmaz, amely segít lépést tartani és pulzusszámát a célzónában tartani.

Az óra ismét 5ATM/IP68 besorolású, így porálló és medencében való úszásra is alkalmas. Van egy új vészhelyzeti megosztási funkció, amely elküldi az Ön tartózkodási helyét egy sor megbízható névjegynek. Ez automatikusan is működhet – a Biztonsági ellenőrzés segítségével beállíthat egy időzítőt, mennyi ideig tartson, amíg biztonságban hazaér, és ha ez időtúllépéssel jár, a vészhelyzeti megosztás bekapcsol.

Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

Az óra sima, egyszerű üveg előlappal rendelkezik – üres vászon az óralapjainknak. További testreszabás lehetséges a cserélhető csuklópántokkal. 

A perforált Active Sport Band tartós és lélegző szíj, és 50 dollárba kerül. Aztán ott van a Woven Band 60 dollárért és egy acél karkötő is. Mivel a szíjmechanizmus ugyanaz, mint tavaly, így használhatja az eredeti Pixel Watch szíjait.

A Google egy új töltőt is kiadott. A Google Pixel Watch 2 már 350 dolláros áron elérhető a Bluetooth-modellhez (ugyanaz az ár, mint az eredeti). Lesz LTE opció is 400 dollárért.

Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Bemutatkozott a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro

Bemutatkozott a Google Pixel 8 és Pixel 8 Pro

2023.10.05
| GSM Arena
A Google két újdonsága Tensor G3 chipsettel és új ultraszéles lencsékkel mutatkozott be.
Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

Jobb üzemidővel érkezik a Google Pixel Watch 2

2023.10.05
| GSM Arena
A Google tavaly adta ki első okosóráját, és bár ígéretes volt, volt néhány hibája. Ideje az újításnak, itt az új Google Pixel Watch 2.
Unboxing és minden a mai Google Pixel 8 bejelentés előtt

Unboxing és minden a mai Google Pixel 8 bejelentés előtt

2023.10.04
| GSM Arena
A Google Pixel 8 dobozát kibontották és videóra is vették a mai hivatalos debütálás előtt nem sokkal.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei