Itt az idő - okosórák 1 Ft-tól a Vodafone kínálatában

2015.08.04| Vodafone

Minden eddiginél gazdagabb óraválasztékkal és remek árakkal pörgeti fel a Vodafone a hazai smartwatch piacot, több eddig Magyarországon csak nehezen elérhető okosórát is beemelve a készülék kínálatába.

Minden eddiginél gazdagabb óraválasztékkal és remek árakkal pörgeti fel a Vodafone a hazai smartwatch piacot, több eddig Magyarországon csak nehezen elérhető okosórát is beemelve a készülék kínálatába. A Vodafone által forgalmazott Alcatel, Motorola (Moto 360), Samsung és Pebble okosórákat a kiemelt Vodafone üzletekben okostelefonnal együtt akár 1 Ft-os áron is haza lehet vinni Red előfizetés esetén, valamint meg lehet őket vásárolni önmagukban is.

Az okosóra a fitnesz pántok mellett az egyik legnépszerűbb viselhető okos eszköz. A kiegészítőként is hordható termékek iránti kereslet a világpiacon folyamatosan nő, a közelmúltban a Business Insider-en megjelent elemzés szerint a következő öt évben a piac évi 35 százalékos bővüléssel a jelenlegi évi 33 millióról 148 milliósra fog nőni. Az elemzés szerint az okosórák értékesítése ennél is gyorsabban, évi 40 százalékkal fog nőni és így a jelenlegi 59 százalékról 70 százalékra fog nőni a részesedésük a viselhető okos eszközök piacán.

Itt az idő - okosórák 1 Ft-tól a Vodafone kínálatában

Az okosóra roppant hasznos kiegészítője az okostelefonnak, jelzi a bejövő hívásokat, üzeneteket, figyelmeztet a programokra és képes hanggal vezérelni a telefont – így sok esetben magát a készüléket elő sem kell venni, maradhat a zsebben, táskában. Ugyanakkor az okosóra segít megkeresni a valahová letett okostelefont – ahogy az telefon is képes jelezni, hol van épp az óra. A telefonokhoz bluetoothon kapcsolódó okosóra kiváló partner sportolásnál, kirándulásnál, vagy edzés közben – navigál, vezérli a zenelejátszó programot, felépítésétől függően méri a vérnyomást, pulzust, számolja/méri a megtett utat és akár figyelmeztet is, ha még nem mozogtunk volna eleget egy napon. Az okosóra természetesen kiváló időmérő eszköz is, használhatjuk akár stopper, vagy ébresztőóra helyett is.

Itt az idő - okosórák 1 Ft-tól a Vodafone kínálatában

További információ az okosórákról és az üzletek listája a Vodafone webshopban.További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei