iOS 16.5 frissítés után neked is nagyon merül a telefonod?

2023.05.29| Phone Arena

Az Apple tanácsot ad azoknak, akik az iOS 16.5 frissítés után panaszkodnak az iPhone üzemidejére.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Gyakori panasz egy-egy iOS-frissítés megjelenését követően, és a közösségi oldalakon ismét olyan iPhone-felhasználók bejegyzései olvashatók, akik arra panaszkodnak, hogy a legújabb iOS-frissítés (jelen esetben az iOS 16.5) az oka annak, hogy gyorsabban merül a telefonjuk akkumulátora. Ahogy egy @Ismascarade névre hallgató Twitter-felhasználó tweetelte: "Az iOS 16.5 halálos az akkumulátor számára". És még több panasz érkezett.

Egy másik Twitter-előfizető, @cowsmi1k azt írta: "Véletlen vagy sem, az iOS 16.5 óta nem csak az akkumulátorom üzemideje borzalmas, a töltési idő drasztikusan lelassult, és valamiért az akkumulátorom komolyan forró lesz, miközben alig tölt". 

Szóval mit lehet tenni? A legjobb, amit tehetsz az Apple szerint, hogy kivárod, amíg eltelik két nap. Valójában meglepődnénk, ha az Apple egyáltalán fontolóra venné, hogy gyors javítást küldjön az iOS 16.5 akkumulátor problémájára - legalábbis most.

iOS 16.5 frissítés után neked is nagyon merül a telefonod?

Az Apple megjegyzi, hogy a felhasználóknak legalább 48 órát érdemes adniuk a frissítést követően, hogy az akku visszanyerje a régi állapotát.

Nem arról van szó, hogy az Apple azt szeretné, hogy addig szenvedj az akkumulátor élettartamának csökkenésével, amíg annyira frusztrált nem leszel, hogy új telefont veszel. Az történik, hogy az iOS új verziójának telepítésekor nagyon sok minden zajlik a háttérben, például a fotóid új algoritmusok segítségével történő újbóli beolvasása, az adataid optimalizálása, sőt, a telefon akkumulátorának újrakalibrálása is. Mindezek a műveletek fogyasztják az akkumulátor energiáját, és az akkumulátor üzemidejének optimalizálására használt algoritmusok némelyikének több cikluson kell átmennie, hogy újra működésbe lépjen.

Ennek eredményeképpen, mielőtt fogná a jelenlegi iPhone készülékét, és a falhoz vágná, érdemes várnia néhány napot, hogy megnézze, javul-e az üzemidő. Mennyi ideig kell várnod? Tavaly márciusban az Apple ügyfélszolgálata egy tweetet terjesztett, amelyben ez állt: "Köszönjük, hogy megkerestél bennünket! Szívesen segítünk. Normális, hogy az alkalmazásoknak és funkcióknak akár 48 óra is kell frissítés után a megfelelő működéshez“. 

Szóval az Apple azt mondja, hogy az iOS-frissítés telepítése után akár 48 órát is adj az iPhone-odnak. Ekkor, ha nem vagy elégedett az iPhone-od frissítés utáni üzemidejével, akkor fordulj az Apple ügyfélszolgálatához.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei