iOS 16.5 frissítés után neked is nagyon merül a telefonod?

2023.05.29| Phone Arena

Az Apple tanácsot ad azoknak, akik az iOS 16.5 frissítés után panaszkodnak az iPhone üzemidejére.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Gyakori panasz egy-egy iOS-frissítés megjelenését követően, és a közösségi oldalakon ismét olyan iPhone-felhasználók bejegyzései olvashatók, akik arra panaszkodnak, hogy a legújabb iOS-frissítés (jelen esetben az iOS 16.5) az oka annak, hogy gyorsabban merül a telefonjuk akkumulátora. Ahogy egy @Ismascarade névre hallgató Twitter-felhasználó tweetelte: "Az iOS 16.5 halálos az akkumulátor számára". És még több panasz érkezett.

Egy másik Twitter-előfizető, @cowsmi1k azt írta: "Véletlen vagy sem, az iOS 16.5 óta nem csak az akkumulátorom üzemideje borzalmas, a töltési idő drasztikusan lelassult, és valamiért az akkumulátorom komolyan forró lesz, miközben alig tölt". 

Szóval mit lehet tenni? A legjobb, amit tehetsz az Apple szerint, hogy kivárod, amíg eltelik két nap. Valójában meglepődnénk, ha az Apple egyáltalán fontolóra venné, hogy gyors javítást küldjön az iOS 16.5 akkumulátor problémájára - legalábbis most.

iOS 16.5 frissítés után neked is nagyon merül a telefonod?

Az Apple megjegyzi, hogy a felhasználóknak legalább 48 órát érdemes adniuk a frissítést követően, hogy az akku visszanyerje a régi állapotát.

Nem arról van szó, hogy az Apple azt szeretné, hogy addig szenvedj az akkumulátor élettartamának csökkenésével, amíg annyira frusztrált nem leszel, hogy új telefont veszel. Az történik, hogy az iOS új verziójának telepítésekor nagyon sok minden zajlik a háttérben, például a fotóid új algoritmusok segítségével történő újbóli beolvasása, az adataid optimalizálása, sőt, a telefon akkumulátorának újrakalibrálása is. Mindezek a műveletek fogyasztják az akkumulátor energiáját, és az akkumulátor üzemidejének optimalizálására használt algoritmusok némelyikének több cikluson kell átmennie, hogy újra működésbe lépjen.

Ennek eredményeképpen, mielőtt fogná a jelenlegi iPhone készülékét, és a falhoz vágná, érdemes várnia néhány napot, hogy megnézze, javul-e az üzemidő. Mennyi ideig kell várnod? Tavaly márciusban az Apple ügyfélszolgálata egy tweetet terjesztett, amelyben ez állt: "Köszönjük, hogy megkerestél bennünket! Szívesen segítünk. Normális, hogy az alkalmazásoknak és funkcióknak akár 48 óra is kell frissítés után a megfelelő működéshez“. 

Szóval az Apple azt mondja, hogy az iOS-frissítés telepítése után akár 48 órát is adj az iPhone-odnak. Ekkor, ha nem vagy elégedett az iPhone-od frissítés utáni üzemidejével, akkor fordulj az Apple ügyfélszolgálatához.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei