Insta360 ONE R Twin akcióban

2020.07.29| (x)

Az Insta360 ONE R Twin Edition lenyűgözően kicsi és kompakt, ráadásul eszméletlen sokoldalú.

Az Insta 360 ONE R Twin Edition egyedülálló azok számára, akik egy sokoldalú, videókészítő kütyüt keresnek, amely nemcsak a szokásos fényképezőgép stílusú felvételeket, de a virtuális valósághoz készen álló 360º-at is kezeli. Könnyedén válthatunk a 4K és a 360º között, a funkciók között adott a folyamatos FlowState gimbalokat idéző stabilitás és a sokat fejlesztett AI az automatikus követéshez, auto-frame és automatikus szerkesztéshez. A funkciókat Éjszakai és csillagfotózás, slow motion és hyperlapse gazdagítja.

Insta360 ONE R Twin akcióban

Az Insta360 ONE R Twin Edition burkolata vízálló, így esőben sem kell abbahagyni a tartalom készítését. Az elkészült fotó vagy videó azonnal előnézetben megtekinthető és lejátszható, a mesterséges intelligencia által támogatott FlashCut pedig segít kiválasztani a legjobb felvételeket. Az akció kamera támogatja a láthatatlan szelfit botot – maga a stick nem képezi a csomag részét.

Az Insta360 ONE R Twin Edition Bluetooth 4.0-val tud kapcsolódni telefonhoz, Wi-Fi-ből az 5GHz-et ismeri, tölteni pedig USB C porton keresztül lehet. Az akkumulátora 1190 mAh kapacitású, a készülék teljes súlya pedig mindössze 130.5 gramm, igazán könnyű.

Insta360 ONE R Twin akcióban

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Tomtop kínálatában az Insta360 ONE R Twin Edition akció kamera most 460 dollárba kerül - átszámítva 140 fezer forint alatt -, ami jóval olcsóbb olcsóbb a hazai beszerzési lehetőségeknél és ami még jobb, sem áfa, sem vám megfizetésétől nem kell tartani, ugyanis pár nap alatt érkezik német raktárból!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei