Ilyen csúnya a Galaxy Gear okosóra?

2013.09.02| Venture Beat

Ha hihetünk a Venture Beat oldalnak, akkor biztosra vehető, hogy így néz ki a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Gear óramobil.

Ha hihetünk a Venture Beat oldalnak, akkor biztosra vehető, hogy így néz ki a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Gear óramobil. Az SM-V700 néven két nap múlva bejelentésre készülő óramobil állítólag a Venture Beatnél járt, ám nem készíthettek róla képeket, csak a reklámból néhány képernyőmentést. Nos amennyiben tényleg így fog kinézni az újdonság, úgy nem biztos, hogy nagy sikerre számíthat, hiszen hatalmas a készülék, óriási kerettel és csavarokkal a 2.5 colos OLED kijelző alatt és felett, cserébe viszont könnyű. A weboldal szerint a férfias külsejű Gear főként az egészségre és a fitnessre helyezi a hangsúlyt, valamint beépített pulzusmérőt és kalóriaszámláló alkalmazást is találni majd benne. Természetesen nem maradt ki a Facebook és Twitter támogatása, az S Voice asszisztens sem, ahogy adott egy 4 megapixeles kamera és hangszóró is. A Samsung Galaxy Gear több mint tíz óra készenlétet ígér egy feltöltéssel, ami nagyon kevésnek tűnik. A modell Bluetooth és NFC segítségével tud más készülékekhez kapcsolódni.

Ilyen csúnya a Galaxy Gear okosóra?További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei