Samsung Galaxy Gear hirek és információk

Így használd a Galaxy Gear okosórád!

Így használd a Galaxy Gear okosórád!

2014.02.17
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó öt videót tett közzé YouTube-on, amelyen a Samsung Galaxy Gear okosórához ad hasznos tippeket.
Olcsóbb lett a Samsung Galaxy Gear okosóra

Olcsóbb lett a Samsung Galaxy Gear okosóra

2014.02.05
| Samsung India
A nagyobbik dél-koreai gyártó első smartwatch készüléke olcsóbb lett Indiában, hamarosan pedig világszerte várható árcsökkentés.
800 ezer Galaxy Gear okosóra fogyott

800 ezer Galaxy Gear okosóra fogyott

2013.11.19
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártónak mondhatni, bejött a Samsung Galaxy Gear okosóra, még ha egyelőre nem is annyira okos gyárilag mint lennie kellene.
Hiánypótló app a Galaxy Gear óramobilra

Hiánypótló app a Galaxy Gear óramobilra

2013.10.30
| GSM Arena
Ezúttal sem a gyártó, hanem sokkal inkább a lelkes fejlesztők készítették el az igazán hiánypótló alkalmazást, ezúttal a Samsung Galaxy Gear karóramobilra.
Samsung Galaxy Gear: okosság a csuklódra

Samsung Galaxy Gear: okosság a csuklódra

2013.09.10
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó múlt héten mutatta be a régóta pletykált Samsung Galaxy Gear karóratelefont.
Ilyen csúnya a Galaxy Gear okosóra?

Ilyen csúnya a Galaxy Gear okosóra?

2013.09.02
| Venture Beat
Ha hihetünk a Venture Beat oldalnak, akkor biztosra vehető, hogy így néz ki a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Gear óramobil.
Samsung Galaxy Gear: friss részletek!

Samsung Galaxy Gear: friss részletek!

2013.08.30
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó Samsung Galaxy Gear modelljéről már olvashattunk, ezúttal a hozzá tartozó szoftverről kaptunk két képet.
Öt színben lesz kapható a Samsung Galaxy Gear óramobil

Öt színben lesz kapható a Samsung Galaxy Gear óramobil

2013.08.23
| SamMobile
Régóta pletykálják a Samsungról, hogy karóra-okostelefont ad ki, a jelek szerint ez idén valósággá válhat.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei