Így lehet még egyedibb a képed!

2020.04.08| SamMobile
Címkék:

samsung

,

s20

,

pro

,

ultra

,

myfilters


A Galaxy S20 sorozat új fényképező-funkciót mutatott be My Filters néven.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Galaxy S20 sorozat új fényképező-funkciót mutatott be My Filters néven. Ez lehetővé teszi, hogy az elkészített kép kreatív és egyedi legyen a szűrők használatával. Akár 99 egyedi szűrő is létrehozható későbbi használatra.

A My Filters lehetőséget ad arra, hogy a későbbi felvételek során újra használni lehessen a korábban használt és jól bevált filtereket. Képzeld el, hogy sikerült lekapnod egy tökéletes naplementét, amiről készíthetsz egy klassz filtert, amely tartalmazza a ragyogó színek és ezt felhasználhatod egy másik fényképnél.

Így lehet még egyedibb a képed!

Néhány lépés és már használhatod is a saját szűrődet!

  1. lépés: Nyisd meg a Kamera alkalmazást, majd érintsd meg a Szűrő ikont a képernyő jobb felső sarkában. Miután megérintetted, megjelenik a következő képernyő, ahol megtekintheted a Saját szűrőket.
  2. lépés: Új szűrő létrehozásához érintsd meg a „+” gombot, ekkor a készüléken megnyílik a Galéria alkalmazás.
  3. lépés: Érintsd meg a Képek vagy az Albumok lehetőséget, és keresd meg a kívánt szűrőt tartalmazó képet.
  4. lépés: A megérintése után a fénykép megjelenik miniatűrként. Az átnevezéshez érintsd meg a szűrő nevét, majd a hozzáadáshoz a Mentése gombot.

Az összes egyéni szűrőt a Kamera alkalmazásba menti, hogy a jövőben könnyen újra használható legyen. A szűrő intenzitását úgy is beállíthatod, hogy a csúszkát jobbra vagy balra csúsztatod, vagy a ha el szeretnéd távolítani, akkor hosszan kell megérinteni, ezután pedig nyomj a Törlés ikonra.

Így lehet még egyedibb a képed!

Fontos megemlíteni, hogy a szűrű nem működik abban az esteben, ha a fényképezőgép 3:4 64MP képarányra van állítva a Galaxy S20 vagy S20+ készülékeden, illetve 3:4 108MP képarányra az S20 Ultra-n.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei