Így fog kinézni a csúcs Nokia 9

2017.09.19| Phone Arena
Címkék:

Nokia 9

,

render

,

Android

,

Oreo


Számos fotó bukkant fel a kínai Nokia 9 csúcsmodellről.

Egyelőre sajnos nem biztos, hogy teljesen így fog kinézni a telefon, ám nagy az esély rá, hiszen az előzetes információk alapján állították össze a rendereket. A HMD Global alig egy éve vette át a Nokia márkanevet, idénre négy buta- és négy okostelefont ígértek összesen, ebből még kettő hátravan. Várjuk a Nokia 2-t, azonban sokkal izgalmasabbnak ígérkezik a Nokia 9, amely a Snapdragon 835 chispetet rejtő Nokia 8-tól veszi el az első helyet a kínálatban. A Nokia Power User oldal posztolta az alábbi képeket, amelyeket egy olyan forrásból kaptak, ahonnan régebben számtalan Nokia és Lumia készülékről is bukkantak fel előzetes hírek.

Így fog kinézni a csúcs Nokia 9

A Nokia 9 szolidan hajlított éleket kap, akárcsak a Nokia 8, de itt nagyjából meg is áll az egyformaság. Teljesen üveg hátlapot használ a HMD Global a csúcsmodellhez, méghozzá vékonyított változatot, hiszen a készülék támogatja a vezeték nélküli töltést. A hátlapra kerül az ujjlenyomat-olvasó, ennek oka, hogy a Nokia 9 OLED kijelzője körül nem maradt hely a szkennernek.

Így fog kinézni a csúcs Nokia 9Nokia 2 vs Nokia 9" />

A Nokia 9 tudáslistáját 13 megapixeles dual hátlapi kamera, ezekhez Zeiss lencse adja. A szelfi kamera szintén 13 megapixel felbontású. A chipset nem ismert, bár feltehetően a Snapdragon 835 kerül ebbe a készülékbe is, ehhez 6 vagy 8 gigabájt RAM (vigyázz OnePlus 5!), valamint 128 gigabájt tárhely és microSD bővíthetőség is társul. A burkolat természetesen IP68 víz- és porálló. A Nokia 9 750 eurós áron lesz kapható, az időpont egyelőre ismeretlen. 

Így fog kinézni a csúcs Nokia 9

 

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei