Idén jön az első, aktív zajszűréssel rendelkező nem Pro AirPods

2024.03.18| Phone Arena

Az Apple idén két új AirPod kiadását tervezi a második és harmadik generációs modellek helyére.

Mark Gurman szerint az Apple egy új belépő szintű AirPods változatot ad ki B768(E) modellszámmal és egy új, középkategóriás változatot B768(M) modellszámmal. A pár gyártása májusban kezdődik a GoerTek Inc. és a Luxshare Precision Industry Co. tulajdonában lévő létesítményekben. Az új AirPodsok szeptemberben vagy októberben jelennek meg.

Az új AirPodsok új dizájnnal rendelkezik, és jobban illeszkednek a felhasználók fülébe, a töltőtokok pedig USB-C portot kapnak a töltéshez a Lightning port helyett. A középkategóriás modell aktív zajszűréssel is rendelkezik (ezzel ez lesz az első nem AirPods Pro modell, amely tudja ezt a funkciót), a tok pedig tartalmaz egy Hangszórók keresése funkciót, amely segít az AirPods tulajdonosának megtalálni a fülhallgatóját, ha az eltűnt. Gurman kijelenti, hogy az Apple rekordszámú AirPod gyártását tervezi, és várhatóan 20-25 millió darab új fülhallgató gördül le a futószalagról.

Idén jön az első, aktív zajszűréssel rendelkező nem Pro AirPods

A hardver változásain kívül idén néhány szoftverrel kapcsolatos változást is várhatunk az AirPods esetében. Az egyik, amely az iOS 18 megjelenésével érkezne, egy hallókészülék mód lenne az AirPods Pro esetében, lehetővé téve a prémium fülhallgatók használatát hallókészülékként. Néhány hallókészülék most már külön beállítás nélkül is eladható, és az a gondolat, hogy néhány hallássérült, akik túl szégyenlősek egy hagyományos hallókészülék viseléséhez, nagyobb valószínűséggel viselnének AirPods-ot a hallásuk segítésére. Egy új AirPods Pro modell várhatóan legkésőbb jövőre kerül piacra.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Apple egy másik lehetséges funkcióját is fontolóra veszi, ami az AirPods hallásvizsgálatát teszi lehetővé, lehetővé téve annak viselőjének, hogy ellenőrizze a hallását. Gurman szerint az Apple dolgozik egy olyan jövőbeli AirPods modellen is, amely egy alacsony felbontású kamerával lesz felszerelve, és megmutatja egy AirPods használó környezetét. Feltételezzük, hogy ezeket a képeket meg lehet tekinteni a felhasználó iPhone-ján, és megmutatja, mi van a felhasználó mögött, amit nem láthat, miközben egyenesen előre néz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei