AirPods

Hárommillió AirPods fogyhatott a Black Fridayen

2019.12.03
Címkék:

AirPods

,

AirPods Pro

,

rekord

,


Elemzők szerint az őrült hétvégén hárommillió fogyhat csak az Apple AirPods füleséből, hiszen az egyik legjobb karácsonyi ajándékötlet is.

Bár a Black Fridaynek vége, áll mögöttünk egy ezt követő hétvége és egy újabb őrületre okot adó Cyber Monday. Amerika ide vagy oda, a magyar cégek is egyre inkább átveszik ezt a külföldi szokást, bár lenne még mit csiszolni az akciókon sok esetben. Ne legyünk telhetetlenek, máshol valóban elképesztően jó áron kínáltak termékeket, ahogy ezt Dan Ives is megerősítette a Wedbushtól. Szerinte az Apple AirPods és AirPods Pro fülhallgatókból ezen a kvázi négy napon hárommillió darab fogyott.

Az AirPods Pro 249 dolláros áron vásárolható meg a tengerentúlon – itthon az áfatartalom miatt százezer forintot kérnek el érte –, több új funkciót hozott a korábbi AirPodshoz képest, úgymint aktív zajszűrés, kisebb méret. A Pro megjelenésével egy időben megjelent az eredeti füles második generációja is 159 dolláros áron hagyományos tokkal és 199 dolláros áron Qi vezetékmentes tokkal.

Múlt héten arról számoltunk be, hogy az Apple megduplázta az AirPods Pro gyártását a megnövekedett kereslet miatt és jelenleg ennek ellenére ott tartunk, hogy négy hetet kell várni a Pro leszállítására annak, aki nem talál boltban hazavihető darabot. Az elemző szerint 2019-ben összesen 60 millió AirPods eladására lehet számítani, ez 2020-ben 85-90 millióra emelkedhet. Az Apple nagyon tud valamit. Neked van AirPods Prod?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei