Idén jön az Android Nougat!

2016.07.01| Phone Arena

Vége a találgatásoknak, a Google elárulta, hogyan hívják majd az Android 7.0 operációs rendszert. Nem, nem Nutella lett sajnos.

Hetek óta ment a találgatás, a Google még ötleteket is kért a felhasználóktól, hogy szerintük mi lenne az ideális név. Az N betûs édességek közül a Nougat-ra esett a választás, ez lett a befutó. Pedig elég sokan tették voksukat a Nutellára, amely vezette is a névadási listát, ám a cégnél úgy döntöttek, a KitKat-tel épp elég volt egy márka az édességek között. Pichai, a Google elnöke számára nagyon szimpatikus lett volt a Neyyappam, egy híres dél-indiai desszert, ám sok angolul beszélõ számára valószínûleg túl nagy kihívást jelentett volna a helyes kiejtés, így errõl is letettek.

Idén jön az Android Nougat!

A nugát a Cupcake, a Donut, az Eclair, a Froyo, a Gingerbread, a Honeycomb, az Ice Cream Sandwich, a Jelly Bean, a KitKat és a Lollipop változatok, valamint a Marshmallow OS utódja. Jó hír, hogy sok korábbi híreszteléssel ellentétben a nugát nem csak egy frissítés lesz, hanem egy valóban nagyobb kaliberû upgrade, ahogy az látszik a számozás növekedésébõl. Persze a hivatalos megjelenésig nem lehetünk biztosak az Android 7.0 számozásban, többen a mai napig inkább mint az Android 6.1-et várják a Nougat-ot.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei