Honor 8: extra, három hónap kijelző garanciával

2016.10.14| Honor

A garancia a képernyő olyan sérüléseire is vonatkozik, amelyek véletlen leejtésekből, összenyomásból vagy más tárgyakkal való összeütközésből adódtak. A vásárlók a garancia ideje alatt egy ingyenes képernyőcserét vehetnek igénybe.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Honor legújabb zászlóshajója, a dupla lencsés kamerával felszerelt Honor 8 vásárlásához díjmentesen biztosítja legújabb Extra Szerviz garanciát, amely a vásárlás időpontjától számítva három hónapon keresztül ingyenes képernyőcserét tesz lehetővé a kijelző és érintőképernyő véletlen sérülései esetén. Az Extra Szerviz garancia a vásárlási bizonylat alapján kérhető a gyártó, azaz a Huawei felhatalmazott szolgáltatási központjaiban azon felhasználók számára, akik készüléküket Magyarországon, vagy honor8.hu weboldalon felsorolt európai országok bármelyikében, a Honor hivatalos viszonteladó partnereinél vásárolták. Az ingyenes képernyőcsere a kijelző szándékos károsítására nem vonatkozik. Mindemellett a Honor 8-ra is érvényes a 2 év teljes körű gyártói garancia, mint minden olyan a Huawei által gyártott okostelefonra és táblagépre, melyet Magyarországon a Huawei hivatalos viszonteladói partnereinél vásároltak.

Honor 8: extra, három hónap kijelző garanciával

Az Extra Szervizről részletes tájékoztatás a honor8.hu oldalon érhető el. A szervizpontokról információ a Honor oldalán érhető el.

A Honor legújabb zászlóshajója, az 5,2 hüvelykes Honor 8 mindkét oldalon üvegborítást kapott, de a hátoldalon, valamint az előlap alsó és felső részén az üveg alatt egy 15 rétegből álló alumíniumötvözet rejlik, melyet úgy terveztek meg, hogy selymes csillogással tükrözze vissza a ráeső fényt. A kellemes tapintási élményt sehol sem zavarja kitüremkedés, perem vagy szegély, a 12 megapixeles dupla lencsés hátlapi kamera és a programozható okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasó sem dudorodik ki a házból. A kettős SIM kártya foglalattal rendelkező okostelefon hosszú üzemidejét 3000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, melyet a gyorstöltési technológiája mindössze 10 perc töltést követően kétórás telefonálási vagy hatórás offline zenehallgatási időt tesz lehetővé. A készülék további jellemzői a Huawei saját fejlesztésű HiSillicon Kirin 950 processzora, az Android 6-os Marshmallow operációs rendszeren futó EMUI 4.1 kezelőfelület és az LTE-támogatás.

Honor 8: extra, három hónap kijelző garanciávalA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei