Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

2024.06.28| Android Central

Úgy tűnik, a Samsung idén néhány változtatást készít elő új okosórája és fülhallgatója frissítésében.

  • Egy sor hivatalos kinézetű renderelés felfedi a Samsung dizájnváltoztatásait a Galaxy Watch7 és Buds3 sorozathoz.
  • A Galaxy Watch7 Ultra strapabíró szíjat, négyzetes testet és kör alakú óralapot tartalmaz több fizikai gombbal, míg az alapmodell a Watch 6-ot tükrözi.
  • A Buds 3 renderelések kiemelik a szár stabilizátort, azonban úgy tűnik, hogy az alapmodell szilikon fülhegyek nélkül érkezik.

Az Evan Blass által az X-en közzétett képek a Galaxy Watch7 és Galaxy Buds3 sorozatot mutatják be. A kiszivárogtatás élén a Samsung Galaxy Watch7 Ultra áll, amely egy strapabíró narancssárga szíjat és a számlap közeli képét mutatja. A renderelés folytatja azt a trendet, amit folyamatosan hallunk, hogy a Samsung négyzetes testet választ, amelynek tetején egy kör alakú óralap található.

Ebben a narancssárga árnyalatban a Galaxy Watch7 Ultra narancssárga díszítéseket tartalmaz a tárcsája körül és az egyik (nyomható) fizikai gombjának közepén. A render kiemeli azt a harmadik fizikai elemet, amely látszólag forgatható. Összességében a Samsung új óra dizájnja közelebb viszi azt az Apple-höz.

A képek között találunk alap Galaxy Watch7-et is, amelynek dizájnja hasonló a Watch6-hoz. A kép bemutatja a készüléket egy saját strapabíró szíjjal, amely erdőzöld színben pompázik.

Az új fülhallgatók kiszivárgása az alap és Pro modellekből származik. Ha a spekulációnk helyes, az alap Buds3 kihagyja a szilikon hegyet, hogy kényelmesen üljön a fülben. Ehelyett a felhasználóknak be kell érniük a Samsung új szár stabilizátorával, hogy segítsen megakadályozni az alap Buds kiesését.

A feltételezett Samsung Buds3 Pro szilikon hegyet tartalmaz a fülbe helyezéshez, és ezüst (vagy szürke) színű. A kiszivárgott renderelés a készüléket egy új megjelenésű tokban mutatja be, kék és narancssárga fényekkel, amelyek valószínűleg mindegyik fülhallgató töltöttségét jelzik.

Az elmúlt hónapokban a Galaxy Watch7 Ultra kiszivárgott renderelései ugyanazt a dizájnváltozást hangsúlyozták. Kezd valószínűvé válni, hogy ez az a dizájn, amit a Samsung a következő hónapban kíván bemutatni. Korábbi kiszivárogtatások azt sugallják, hogy a készülék 1,5 hüvelykes kijelző átmérővel fog rendelkezni, hasonlóan a Watch6 Classic-hoz, de valamivel nagyobb méretekkel, 47×47,14×16,4 mm.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezenkívül egy pixeles kinézet néhány feltételezett Samsung promóciós anyagból elárulta a Galaxy Buds3 Pro dizájnját. Az a renderelés azt mutatta, amit folyamatosan láttunk: egy szürke színű, száras fülhallgató készletet, mint az Apple AirPods. Azonban az állítólagos alapmodell megjelenése éles eltérés a régebbitől, mivel a fogyasztók egy új dizájnt tapasztalhatnak meg fülhegyek nélkül.

Mindettől függetlenül, a Samsung bejelentette, hogy az Unpacked eseményére július 10-én kerül sor Párizsban, Franciaországban, helyi idő szerint reggel 9 órakor (EDT).

 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

2024.06.28
| Android Central
Úgy tűnik, a Samsung idén néhány változtatást készít elő új okosórája és fülhallgatója frissítésében.
Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19
| Android Headlines
A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.
Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

2024.03.25
| SamMobile
A Samsung szokás szerint az idei év második felében dobja piacra új okosóráját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei