Hivatalos: bemutatták a Nokia N8 mobilt!

2010.04.27
Címkék:

A Nokia N8, a Nokia legújabb okostelefonja, összeköt azokkal az emberekkel, helyekkel és szolgáltatásokkal, akik, és amelyek leginkább számítanak. 

A Nokia N8, a Nokia legújabb okostelefonja, összeköt azokkal az emberekkel, helyekkel és szolgáltatásokkal, akik, és amelyek leginkább számítanak. A Nokia N8-cal a felhasználók lenyûgözõ tartalmakat hozhatnak létre, csatlakozhatnak kedvenc közösségi oldalaikhoz, on-demand internetes videotartalmakat nézhetnek webtévés alkalmazásokkal és az Ovi Áruházból tölthetnek le alkalmazásokat. A Nokia N8 a kiemelt piacokon 2010 harmadik negyedévétõl lesz kapható 370 euró nettó kiskereskedelmi áron.

 

A Nokia N8 12 megapixeles, nagy érzékelõjû kamerával rendelkezik, amely Carl Zeiss optikájával, és xenon vakujával ellátott, felveszi a versenyt a digitális fényképezõgépekkel. Emellett a Nokia N8-cal HD minõségû videókat lehet készíteni és szerkeszteni az elõre telepített, egyszerûen használható szerkesztõprogrammal.

Hivatalos: bemutatták a Nokia N8 mobilt!

Mivel a készülék hordozható szórakoztató-központként is megállja a helyét, a felhasználók a HD minõségû videókat Dolby Digital Plus surround hanggal élvezhetik, ha a meglévõ házimozi-rendszerükre csatlakoztatják. A Nokia N8 hozzáférést biztosít webtévés szolgáltatásokhoz, amelyek olyan csatornák programjait, híreit és szórakoztató mûsorait tartalmazza, mint a CNN, az E! Entertainment, a Paramount és a National Geographic. További helyi Web TV tartalom pedig elérhetõ lesz az Ovi Áruházban.

Hivatalos: bemutatták a Nokia N8 mobilt!

A Nokia N8 a közösségi oldalakon is otthon van. Mivel a Facebook és a Twitter élõ hírfolyamai egy ablakban láthatók a kezdõoldalon, a felhasználók kommentálhatnak, olvashatnak és üzeneteket küldhetnek, frissíthetik állapotukat, és megoszthatják helyzetüket és fotóikat. A közösségi hálózatok naptárbejegyzéseit pedig átvihetõk a készülékre.

Hivatalos: bemutatták a Nokia N8 mobilt!

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Nokia N8 készülékhez ingyen jár az egész világra kiterjedõ Ovi Térképek gyalogos és autós navigáció, amely világszerte több mint 70 ország helyszíneire és érdekes pontjaira kalauzolja el az embereket.

A Symbian^3 bevetésen

A Nokia N8 a világ legelterjedtebb okostelefon-szoftverére, a Symbian^3-ra, a világ épül, amely számos fejlesztést kínál, köztük a mozdulatokkal történõ vezérlést, mint például a multi-touch kezelést, a képernyõk a lapozását és a kétujjas zoomolást. A Nokia N8 több személyre szabható kezdõlapot is kínál, melyeket telerakhatunk alkalmazásokkal és widgetekkel. A platform új 2D-s és 3D-s grafikai rendszerét a Nokia N8 hardveres grafikai gyorsítása teszi lehetõvé, ezáltal gyorsan és érzékenyen reagáló felhasználói felületet nyújt. A Symbian^3 teljesítményben is magasra teszi a mércét a hatékony memóriakezelés segítségével, amely új szintre emeli a multi-tasking rendszer által nyújtott felhasználói élményt.

Qt-t a fejlesztõknek

A Nokia N8 a Nokia elsõ készüléke, amelyet a Qt szoftverfejlesztõ-környezetbe integráltak. A Qt leegyszerûsíti a fejlesztést és lehetõvé teszi alkalmazások fejlesztését és azok könnyed átvitelét Symbian és más szoftverplatformok között. A Nokia elérhetõvé tette az egyszerû és könnyen használható Nokia Qt SDK béta verzióját, hogy a fejlesztõk éljenek a Qt nyújtotta lehetõségekkel.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

Akciós áron érkezik a Redmi csúcsmobilja

2019.09.02
A világ első 64 MP-es optikájával felszerelt Redmi Note 8 Pro most akciós áron rendelhető meg.
Teszt: Nokia C6-00: ez most valami új?

Teszt: Nokia C6-00: ez most valami új?

2010.08.12
A finn gyártó C-series C6-00 mobilja nagyon ismerõs lehet a telefonokat kedvelõk számára, több szempontból is.  
Visszatér az iPhone SE

Visszatér az iPhone SE

2018.08.24
| GSM Arena
Bár a név megváltozik, mégis visszatér az iPhone SE egy új taggal.
Tarolni fog a Sony Xperia XZ1 és Compact modell

Tarolni fog a Sony Xperia XZ1 és Compact modell

2017.09.01
| Sony
A Sony bemutatja két új Xperia okostelefonját, az Xperia XZ1-et és az Xperia XZ1 Compact-ot.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei