Hétfőn érkezik a Poco X3 Pro

2021.03.20| Playful Droid
Címkék:

Poco X3 Pro


A március 22-i bejelentés előtt derült ki nagyjából minden a Poco X3 Pro okostelefonról.

A hétfői eseményen várhatóan legalább két modell is napvilágra kerül, ám a Poco F3-ról most nem kaptunk részleteket. Hírünk fókuszában a Poco X3 Pro áll, amely 6.67 colos, fullHD+ felbontású LCD kijelzőt hoz, némi meglepetésre ehhez 120Hz-es frissítési és 240Hz-es érintési frekvenciával, valamint 450 nites csúcs fényerővel.

A legfontosabb annak megerősítése, hogy a POCO X3 Pro-t a még be nem jelentett Snapdragon 860 chipset hajtja! Egészen pontosan a POCO X3 Pro az első okostelefon a világon ezzel a chipsettel.

Fotózáshoz a hátlapon négy érzékelő dolgozik, az összeállítás tartalmaz egy 48 megapixeles elsődleges kamerát, egy 8 megapixeles ultraszéles egységet, valamint két darab 2 megapixeles érzékelőt, amelyek a makró és a mélység érzékelők. Ezek az előlapon egy 20 megapixeles szelfi kamera egészíti ki.

Hétfőn érkezik a Poco X3 Pro

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A hosszú üzemidő érdekében a POCO X3 Pro 5160 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, 33W-os gyorstöltéssel. Szokás szerint számíthatunk arra is, hogy oldalra szerelt ujjlenyomat-leolvasót és 3,5 mm-es jack dugót is találunk a készüléken.

Végül, de nem utolsósorban, az eszköz 6+128 GB és 8+256 GB memória konfigurációkban is elérhető lesz. Az UFS 2.1 tárhelyet használó POCO X3-tól eltérően azonban a készülő POCO X3 Pro már a jóval gyorsabb UFS 3.1 tárhellyel felszerelt, így gyorsabb működésre számíthatunk adatok írásánál és olvasásánál.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei