Hazánkba is érkezik a Huawei-ről levált Honor V40

2021.02.14| Playful Droid
Címkék:

Honor V40

,

Honor View40


A Honor múlt hónapban hivatalosan bejelentette a vállalat első okostelefonját a Huawei-től való függetlensége után.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ezt a Honor V40 néven ismert készüléket az Európai Gazdasági Közösség (EGK) nemrégiben hitelesítette, ami arra utal, hogy hamarosan piacra dobják. A Honor várhatóan a Honor V40 (YOK-N49) kivételével négy másik okostelefont is piacra dob, amelyek a CHL-LX1, HJC-LX9C, NTN-LX1 és NZA-LX9N modellszámot viselik. A Honor HJC-LX9C és az NZA-LX9N esetében a TENAA listájáról tudjuk, hogy középkategóriás és belépő szintű okostelefonok lesznek.

Bár nincs információ a másik két eszközről, de úgy gondoljuk, hogy a fő hangsúly továbbra is a Honor V40-re kerül, amely valószínűleg a Honor View40 név alatt fog debütálni globálisan.

Hazánkba is érkezik a Huawei-ről levált Honor V40

Gyors összefoglalásként a Honor V40 okostelefon 6,72 col képátlóval rendelkező OLED kijelzőt kínál 120Hz-es frissítési frekvenciával, 300Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával, valamint támogatja a DCI-P3 színskálát és a 10 bites színmélységet. Ezen kívül in-display ujjlenyomat-leolvasóval és 16 megapixeles szelfi kamerával kerül piacra.

A készülék hátulján téglalap alakú kamerasziget található, ez egy 50 megapixeles (f/1,56 rekesznyílású) RYYB elsődleges kamerát rejt, amely kivételesen gyenge fényviszonyok esetén is jó minőségű képekkel kecsegtet. Mellette 8 megapixeles ultraszéles, valamint 2 megapixeles makrokamera segíti a közeli felvételeket.

A burkolat alatt a Honor V40-et a nyolcmagos MediaTek Dimensity 1000+ lapkakészlet hajtja majd, 8 GB RAM-mal és 256 GB-os fedélzeti tárral párosítva a memória részlegben.

A megfelelő üzemidőről a nem túl combos, inkább átlagosnak mondható 4000 mAh akkumulátor gondoskodik, amely támogatja a 66W-os vezetékes gyorstöltést, segítségével 15 perc alatt 0-ról 60% tud tölteni.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei