Három tablet ütős áron a Hekkától

2022.12.02| (x)

Partnerünk, a Hekka év végéig három tabletet kínál kuponnal olcsóbban, így igazán érdemes elgondolkodni a Lenovo, a Blackview vagy a Redmi készülékek vásárlásán.

A Lenovo Xiaoxin Pad egy igen jó ár-érték arányú táblagép. 10.6 col képátlójú kijelzőjéhez 2000×1200 pixel felbontás és 90Hz képfrissítés is jár OLED alapokon. 4 kamerával és Snapdragon 730G processzorral felszerelt, ehhez 4 gigabájt RAM és 64 gigabájt tárhely jár, ez utóbbi microSD kártyával bővíthető akár további 1 terával.

Három tablet ütős áron a Hekkától

A Xiaoxin Pad Pro érdekessége a 7700 mAh-s akkumulátor, amely támogatja a 20W-tal történő QC3.0 gyorstöltést és a fordított töltést, tehát akár power bankként is tud funkcionálni. A Lenovo Xiaoxin Pad Pro négy hangszóróval, Dolby Atmos támogatással rendelkezik.

Három tablet ütős áron a Hekkától

A Hekka akciójában a Lenovo Xiaoxin Pad Pro most 144.32 eurós áron, avagy kevesebb mint 60 ezer forintért beszerezhető a LenovoPad kuponkóddal egészen december 31-ig, amiben már benne van az áfa is, a szállítás pedig ingyenes.

 

A Blackview Tab 15 a számos okoskészüléket gyártó cég frissen megjelent tablete. A tabban a Unisoc T610 chipset dolgozik 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt tárhely mellett, előbbi további 6 gigabájt virtuális memóriával bővíthető szoftveresen. A táblagép kijelzője 10.5 col képátlós, a felbontás 1200×1920 fHD+. Kamerából 8 megapixeles található az előlapon és egy 13 megapixeles a hátlapon.

Három tablet ütős áron a Hekkától

Az extra vékony, mindössze 7.3 mm-es burkolat alatt egy méretes, 8280 mAh kapacitású akkumulátor dolgozik 18W gyorstöltés mellett, ez biztosítja az egész napos üzemidőt az Android 12 rendszer, azon pedig a Doke OS_P 3.0 futtatásához. Az extrák között található két nanoSIM támogatás (vagy egy nanoSIM és egy microSD), négy Quad-Box Smart-K hangszóró, 4G, FM-rádió, OTG és GPS+Glonass+Galileo elérés is.

Három tablet ütős áron a Hekkától

A Hekkánál a Blackview Tab 15 a 15Tab kuponkóddal 158.57 eurós áron, azaz 65 ezer forintért szerezhető be december 31-ig.

 

A Hekka harmadik ajánlata a Xiaomi Redmi Pad táblagép 64/128 gigabájtos verziója. A tablet a Helio G99 chipseten alapul, 10.1 colos IPS LCD kijelzője 2K felbontású, 90Hz képfrissítéssel. A Redmi Pad érdekessége a négy hangszóró, a Doly Atmos támogatás, a két darab 8 megapixeles kamera, valamint a FocusFrame funkció, amely követi a mozgást videóhívások közben.

Három tablet ütős áron a Hekkától

A táblagép belsejében 8000 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, töltését egy akár 18 wattos adapterrel is végezhetjük. Szoftveres oldalon Android 12 alapokon nyugvó MIUI 13-at, valamint három év szoftveres támogatást, ebből két főverzió frissítést kapunk.

Három tablet ütős áron a Hekkától

A Redmi Pad tablet év végéig 204.05 eurós áron vásárolható meg a Hekka oldalán a RedmiPad kuponkóddal ingyen szállítással, az áfa pedig benne van az árban már.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei