Hamarosan jön a Poco F4, de a processzor marad

2022.06.09

Várhatóan Indiában indul majd a világpremier, de a Poco F4 ugyanazt a processzort fogja használni, mint a tavalyi Poco F3

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Poco F3 tavaly jelent meg a világpiacon, a kínai Redmi K50 átnevezett változataként. Most a vállalat feltárta, hogy az utód hamarosan úton van, de érdemes mérsékelni a teljesítményre vonatkozó elvárásokat. A telefon ugyanazt a Snapdragon 870 lapkakészletet fogja használni, mint az F3.

 

A Poco India a napokban tweetelt, hogy a Poco F4 hamarosan világszerte debütál, bár részleteket nem igazán közöltek a bevezetésről. Az azonban valószínűsíthető, hogy a világszintű bevezetés előtt Indiában lesz először elérhető. 

 Hamarosan jön a Poco F4, de a processzor marad

Annyit azonban közöltek, hogy a Poco F4 a Snapdragon 870 5G SoC-val érkezik, hozzátéve, hogy ez volt a Snapdragon 800 sorozat "leginkább optimalizált" processzora. A Snapdragon 870 egy viszonylag erős, mégis energiatakarékos processzor, de érdemes megjegyezni, hogy ez ugyanaz a lapkakészlet, amelyet a Poco F3-ban láttunk. Tehát azok, akik nagy erősítésben reménykednek, valószínűleg csalódni fognak.

 

Nem sokat tudunk az okostelefonról, de a történelem azt mondja, hogy egy átnevezett Redmi telefont fogunk majd kapni. Ha a piaci megérzések helyesek, akkor a Poco F4 a kínai Redmi K40-eken fog alapulni, ami azt jelenti, hogy 120 Hz-es OLED panelre, 4500 mAh-s akkumulátorra, 67 W-os töltésre és 48MP + 8MP + 2MP hátsó kamerarendszerre kell számítania (OIS-val a fő kamerán).

 

Az árazásról sincs hír, de reméljük, hogy agresszív megközelítést fogunk látni a márkától, ha ez nem jelent jelentős javulást a tavalyi telefonhoz képest. Ami azt illeti, a Poco F3 349 eurós (kb 137 ezer forintos) árcédulája volt Európában, bár Magyarországon ennél olcsóbban is megtaláltuk az ÚjésHasználtGSM-en.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

Mi az a Samsung Good Lock és mire jó? Mutatjuk!

2022.12.17
| SamMobile
Íme a Samsung Good Lock modulok, amelyekről úgy gondoljuk, érdemes kipróbálni!
EU raktárból akciós Xiaomi

EU raktárból akciós Xiaomi

2018.03.24
| (x)
A Xiaomi Redmi Note 4 európai raktárból most akciós áron és alig pár napos szállítással kérhető.
Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

Samsung Galaxy Watch6 teszt: ismerős, mégis más

2023.08.06
| Telefonguru
A Samsung Galaxy Watch6 az eddigi legkifinomultabb Samsung okosórának tűnik, amely átgondolt dizájnt és wellness-frissítéseket vezet be. Ráadásul a Galaxy Watch6 Classichoz visszatér a rajongók kedvenc fizikai forgó előlapja, de ezúttal karcsúbban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei