Gyorstöltésben erősít a Samsung

2021.11.23| Sammobile
Címkék:

Samsung

,

45W

,

gyorstöltés


A Samsung egy vékonyabb 45 W-os töltőt kapott, amelyet valószínűleg nem tudsz kihasználni egyelőre

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mostanra már mindannyian tudjuk, hogyan vezette be a Samsung néhány évvel ezelőtt a szupergyors 45 W-os töltést okostelefonjaiban, mielőtt végül eltávolította volna a funkciót. A 45 W-os töltést jelenleg csak a cég táblagépei támogatják, bár pletykák szerint ez jövőre változhat a Galaxy S22 sorozattal. És amíg a Galaxy S22 érkezésére várunk, a Samsung úgy tűnik, piacra dobta 45 W-os töltőjének új verzióját.

 Gyorstöltésben erősít a Samsung

Egy új, 45 W-os Samsung szupergyors töltőt EP-T4510 típusszámmal különféle kereskedők listáztak, és úgy tűnik, már kapható is. Nem világos azonban, hogy ez miben különbözik az eredeti 45 W-os töltőtől (EP-TA845 típusszám), amelyet a Samsung a Galaxy Note 10+ mellett 2019-ben dobott piacra.

 

A képek azt sugallják, hogy ez az új 45 W-os töltő valamivel kisebb, és megegyezhet a cég 25 W-os töltőjének a méreteivel. De akár kicsi, akár nagy lesz, valószínűleg nem sok hasznát fogják venni a vásárlók, mivel nagyon kevés Galaxy okostelefon és táblagép tölt ilyen sebességgel.

 

Azonban a cég igyekszik ezen változtatni, jövőre néhány nem zászlóshajó készüléken is elérhetővé válik a 45W-os töltés. Ez minden bizonnyal segítené a céget a kínai gyártók elleni küzdelemben, amelyek folyamatosan egyre gyorsabb töltési sebességgel próbálják elkápráztatni a vásárlókat mind a középkategóriás, mind a zászlóshajó telefonokon.

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei