Gyorstöltésben erősít a Samsung

2021.11.23| Sammobile
Címkék:

Samsung

,

45W

,

gyorstöltés


A Samsung egy vékonyabb 45 W-os töltőt kapott, amelyet valószínűleg nem tudsz kihasználni egyelőre

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Mostanra már mindannyian tudjuk, hogyan vezette be a Samsung néhány évvel ezelőtt a szupergyors 45 W-os töltést okostelefonjaiban, mielőtt végül eltávolította volna a funkciót. A 45 W-os töltést jelenleg csak a cég táblagépei támogatják, bár pletykák szerint ez jövőre változhat a Galaxy S22 sorozattal. És amíg a Galaxy S22 érkezésére várunk, a Samsung úgy tűnik, piacra dobta 45 W-os töltőjének új verzióját.

 Gyorstöltésben erősít a Samsung

Egy új, 45 W-os Samsung szupergyors töltőt EP-T4510 típusszámmal különféle kereskedők listáztak, és úgy tűnik, már kapható is. Nem világos azonban, hogy ez miben különbözik az eredeti 45 W-os töltőtől (EP-TA845 típusszám), amelyet a Samsung a Galaxy Note 10+ mellett 2019-ben dobott piacra.

 

A képek azt sugallják, hogy ez az új 45 W-os töltő valamivel kisebb, és megegyezhet a cég 25 W-os töltőjének a méreteivel. De akár kicsi, akár nagy lesz, valószínűleg nem sok hasznát fogják venni a vásárlók, mivel nagyon kevés Galaxy okostelefon és táblagép tölt ilyen sebességgel.

 

Azonban a cég igyekszik ezen változtatni, jövőre néhány nem zászlóshajó készüléken is elérhetővé válik a 45W-os töltés. Ez minden bizonnyal segítené a céget a kínai gyártók elleni küzdelemben, amelyek folyamatosan egyre gyorsabb töltési sebességgel próbálják elkápráztatni a vásárlókat mind a középkategóriás, mind a zászlóshajó telefonokon.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei