58 perc alatt feltölthető az S20 Ultra

2020.02.17| GSM Arena

A világelsők közé kerül töltési gyorsaságával a Galaxy S20 Ultra 5000 mAh-s akkumulátorával.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung egyre jobban ráállt a töltési idő csökkentésére, a Galaxy S10-et 15W-ról 25-re növelte, majd a Galaxy Note 10 családot 25W-ről 45W-ra emelte, ez utóbbi teljesítményt kapta a Galaxy S20 Ultra is, az S20 trióból egyedüliként.

58 perc alatt feltölthető az S20 Ultra

A Galaxy Note 10+ számára a 4300 mAh-s akkumulátort alig több mint egy óra alatt tölti fel, ezt fejlesztette tovább a gyártó, így a Galaxy S20 Ultra 5000 mAh-ját már 58 perc alatt is képes nulláról száz százalékra tölteni. A dolog egyetlen apró szépséghibája, hogy gyárilag kisebb teljesítményű töltőt pakol a Samsung az S20 Ultra mellé, így ez a töltő egy külön megvásárolható kiegészítő. 

Az akkumulátorok általában nagyobb teljesítményt használhatnak alacsonyabb töltöttségnél, majd ahogy ez nő, úgy csökken a töltési sebesség. A Galaxy S20 Ultra valószínűleg jóval tovább tartja a magasabb töltési sebességet, így éri el a lenyűgöző eredményt. Nem sok konkurenciája akad, bár tény, hogy az Oppo és a OnPlus mobiljainál ilyen gyors töltés évek óta elérhető. Őket most kezdik beérni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei