Gond adódott az iPad Pro-nál

2020.06.03| PhoneArena
Címkék:

apple

,

ipad

,

pro


A 10,5 hüvelykes, 2017-ben megjelent Apple iPad Pro-k folyamatosan újraindulnak az iPadOS 13.4.1 frissítést követően.

A 10,5 hüvelykes 2017-ben megjelent Apple iPad Pro-nál, nagyon úgy tűnik, hogy problémák adódtak. Az Apple Közösségi oldalán több felhasználó panaszkodott, hogy minden további nélkül 30-45 másodpercenként újraindul az eszköze. Mindegyiknél az iPadOS 13.4.1 frissítésével kezdődtek a gondok.

Egy hete újabb bejegyzések érkeztek a 11 hüvelykes Wi-Fi-s iPad Pro készülékek esetében is, hogy folyamatosan újraindulnak. Azt is leírták, hogy se a frissítés se az újraindítás nem segített. Egy felhasználó számára az alaphelyzetbe való visszaállítás volt a megoldás, ez az opció a 2018-as évektől érhető el az iPad-eken.

 Gond adódott az iPad Pro-nál

A legutolsó bejegyzés tegnap érkezett, amikor arra panaszkodtak, hogy a legújabb frissítés (iPad 13.5) se oldotta meg a tömeges problémát és sokaknál még a gyári visszaállítás se hozott megoldást.

Egyelőre nincs szó arról, hogy az Apple tud-e a kialakult helyzettel, az sem teljesen biztos, hogy az iPadOS 13.4.1 frissítéséhez kapcsolódik-e a folyamatos újraindítás. Mivel az iPad-ekkel kapcsolatos probléma lényegében használhatatlanná tette a készülékeket, így remélhetőleg az Apple hamarosan orvosolja a problémát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei